nb1.hu

Nyíregyháza: 5 hét után

Helyzetjelentés a Szpariról.

Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt a labdarúgók többsége otthon kénytelen készülni, így tesznek a nyíregyháziak is. Lassan már 5 hete annak, hogy együtt készülhetett a csapat. Darabos Balázs erőnléti edző azonban nem engedte el a játékosai kezét, folyamatosan küldi a feladatokat.
 
Így nyilatkozott a nyiregyhazaspartacus.hu-nak:
 
,,Nyomon követem a játékosok edzéseit, és az eredményeket videó formátumban és GPS adatként is megkapom. Nagyon elégedett vagyok velük, heti hat edzés mellett vasárnap pihenhetnek. Úgy készülünk, hogy folytatódik a bajnokság! Különböző tesztfutások is vannak a programban, és a héten is jó eredményeket produkáltak. Nem féltem a fiúkat, ha bejelentik, hogy folytatódhat a bajnokság, jó állapotban kezdhetnénk a közös labdás tréningeket."
 
Az erőnléti edző optimista, bízik abban, hogy le tudják játszani a fennmaradó meccseket:

 

,,Van egy olyan érzésem, hogy a szövetség is nagyon szeretné, ha lejátszanánk a tavaszi idényt. Nem szeretném, ha meglepetésként érne minket a döntés a folytatásról, ezért úgy készülünk, hogy lesznek meccsek. A játékosaink készen állnak fizikailag, de 3-4 hét labdás tréningre azért szükség lesz az első találkozó előtt."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC