nb1.hu

Nyíregyháza: átigazolási tervek

Újabb sikersztori jön?

Az nb2.hu-n is beszámoltunk arról, hogy új szelek fújnak a másodosztályban szereplő Nyíregyházánál. A klubhoz visszatért Gálhidi György, aki vezetőedzőként fog dolgozni a Szparinál. Sándor István szakmai tanácsadóként dolgozik majd a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulatnál.
 

Teljesen új szakmai stáb folytatja Nyíregyházán

 

Gálhidi korábban az NB I-be vezette a nyíregyházi gárdát. A rutinos mester a Kossuth Rádiónak elmondta, egy álomstáb jött létre a Szparinál. A Szparira mindig szívesen gondolt vissza Gálhidi, aki újabb sikersztorit szeretne csinálni Nyíregyházán. 
 
Sándor Istvánnal még nem dolgozott együtt Gálhidi, de a két szakember viszonya kiváló. A keret tagjairól Szatke Zoltántól kapott értékes információkat Gálhidi. Úgy véli, a futballisták remek programot kaptak, ha ezt becsületesen elvégzik, akkor főleg a taktikai dolgokra összpontosíthatnak a tréningeken. 
 
"Révész Bálint nagyon sikerorientált. Az élet minden területén sikeres. A futballtól nem kapja vissza azt, amit beletesz" – fogalmazott Gálhidi, aki hozzátette, a tavasszal markánsabb csapatot szeretne építeni. A szezonból hátralévő meccsek az ismerkedés jegyében fognak zajlani. 
 
Gálhidi nem köntörfalazott, a Szpari szeretne visszajutni az NB I-be. Ha ez az első végén sikerülne, fantasztikus lenne, de a második esztendőben remélik az osztályváltást. 
 
A mester szerint jelenleg nincs igazi vezére a csapatnak, emiatt rutinos játékosokra van szükség. Abban is bízik, hogy az ultrák a csapat mögé állnak. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC