Nyíregyháza-DVTK: bejelentés a vendégszurkolókról - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Nyíregyháza-DVTK: bejelentés a vendégszurkolókról

Simon Zoltán - 2022. March 03. Thursday 10:59
Méghozzá hivatalos!
ÍME, A DVTK NB2.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:
 
"Szerdán az utolsó belépőjegyek is gazdára találtak, azaz mind a 300 jegy elfogyott, így egy héttel az NYSFC - DVTK keleti rangadó előtt a balmazújvárosi vendégszektor megtelt. Kérjük szurkolóinkat, hogy érvényes belépőjegy nélkül senki ne induljon útnak Balmazújvárosba!
 
Mint arról már beszámoltunk, a balmazújvárosi vendégszektor befogadóképessége rendkívül korlátozott, mindössze 300 fő. A DVTK vezetése hiába kért több belépőjegyet, a nyíregyháziak megvizsgálták a lehetőséget, de végül úgy döntöttek, hogy nem nyitnak meg több szektort a diósgyőri szurkolóknak. Szerdán az utolsó belépőjegyek is gazdára találtak a DVTK Shopban. 
 
Védettségi igazolvány
A mérkőzés 18 év fölött csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, ezért kérjük szurkolóinkat, a belépéskor mutassák fel védettségi igazolványukat és egy személyi azonosításra alkalmas okmányt (személyi igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél) a biztonsági szolgálat munkatársának! A 18 év alattiak felnőtt kíséretében védettségi igazolvány nélkül is szurkolhatnak.
 
Sportszerű szurkolás
Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, semmilyen körülmények között ne lépjenek a nézőktől elzárt területre (ellenkező esetben minden jogsértő magatartás rendőri intézkedést von maga után), tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól; az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről."
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!