Nyíregyháza-Kazincbarcika: “fej nélkül” érkeztek a vendégek - reakciók - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Nyíregyháza-Kazincbarcika: “fej nélkül” érkeztek a vendégek - reakciók

Beringer Roland Zoltán - 2022. September 12. Monday 18:49
Potyogtak a gólok Nyíregyházán.
Kép forrása: Nyíregyháza/Facebook
 
ÍME, A KAZINCBARCIKA BESZÁMOLÓJA:
 
“A Merkantil Bank Liga nyolcadik fordulójában a Nyíregyháza vendégeként léptünk pályára Sényőn. A találkozót ezúttal a hazaiak kezdték jobban, helyzetek előttünk is adódtak, azonban ezeket nem tudtuk kihasználni. A Nyíregyháza csapatának a huszonegyedik percben Novák Csanád szerezte meg a vezetést, melyet tíz perccel később egy Süttő által a tizenhatoson belül elkövetett szabálytalanságot követően Gresó Mátyás büntetőből növelt két gólos előnyre. A harminchetedik percben Gresó duplázott, így három gólos nyíregyi vezetéssel zárult az első játékrész. A szünetben vezetőedzőnk frisített a csapaton, Süttő, Szabó és Szekszárdi helyére Puska, Kurdics és Nagy érkeztek. 
 
A második félidő hetedik percében Sigér növelte négy gólra a nyíregyi találatok számát, viszont ezt követően a Kazincbarcika játéka felélénkült. A negyedik találat után számos gólveszélyes szituáció fűződött nevünkhöz, ebből először Puska értékesített egyet, majd a nyolcvanötödik percben a Takács helyére csereként beállt Laczkó büntetőből volt eredményes. A Kazincbarcika harmadik góljához sem hiányzott sok, a hajrában még Nagy Sándor mentett nagyot a gólvonalról, így maradt a 4-2-es végeredmény, nem sikerült pontot szereznünk a Nyíregyháza vendégeként.
 
 
Huszák Géza: "Az első félidőben jól és eredményesen játszottunk, a második helyezett ellen vezettünk 3-0-ra. Az utolsó tizenöt percre kiengedtünk és talán elhittük, hogy már zsebben a meccs, és látjuk a hibákat is, de egy 4-2-es győzelem után jogosan jár a gratuláció a fiúknak. "
 
Varga Attila:"Megérkeztünk Sényőre fej nélkül. Hatvan percig sok hibával játszottunk, a cserék után ébredt fel a csapat, akik viszont jól szálltak be. Az utolsó pillanatig küzdöttek a játékosok, erre lehet építeni."
 
Merkantil Bank Liga 8. forduló
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 4-2 (félidőben: 3-0)
Gólszerzők: Novák Csanád 22', Gresó Mátyás (b.) 31' 37', Sigér Ákos 52' illetve Puska Péter 79', Laczkó Milán (b.) 85'
Sárga lapok: Pantvic Nikola 21', Sigér Ákos 33', Nagy Sándor 85' illetve Heil Valter 21', Kurdics Levente 74', Ur László 85'
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!