nb1.hu

Nyíregyháza: parádés első győzelem az új edzői stábbal – reakció

NB III-as csapattal játszottak edzőmeccset.

 

A Nyíregyháza közleménye:

 

"Több mint két hónap után ismét meccset játszott a Szpari! Zárt kapuk mögötti edzőmérkőzésen az NB-III. 4. helyén záró Sényő volt az ellenfél.


Nyíregyháza Spartacus FC – Sényő Carnifex FC 4-1 (1-1)
Nyíregyháza Spartacus:  1. félidő: Fadgyas – Csilus Á.,Talabér, Pejovic, Forgács, Végső, Gyurján, Kártik, Ötvös, Patvaros, Hornyák

2. félidő: Ásványi – Matyi, Fodor, Szekszárdi, Svedyuk, Papp, Sinanovic, Boda, Starosta, Tóth Á., Kovács N.  

vezetőedző: Gálhidi György

Sényő: Gagyi (Krizsanovszki)– Szokol(Bodó), Hadházi (Kelecsényi), Farkas (Boros), Fabu (Páll), Klepács, Fenyőfalvi, Schmidt (Lakatos), Barcsay(Tőkés), Lizák, Kapacina V.(Kapacina K.)

Edző: Imrő László, Fiumei Viktor

Gól: Hornyák (18.), Svedyuk(62.), Starosta(82.), Kovács N.(86.) illetve Kapacina V. (33.)

 

Az első 10 percben folyamatosan a Szpari támadott, és előbb Kártik lövését blokkolták, majd Ötvös elől mentettek a védők. A 12. percben Gyurján passza után Ötvös lőtt 19 méterről alig fölé. Megint Ötvös próbálkozhatott, 16 méteres lövése után szögletre pattant a labda. A 18. percben aztán góllá ért a fölény, Hornyák Marcell elé pattant a labda egy beadás után, és higgadtan kilőtte a támadó az alsó sarkot, 1-0.  Azonnal megduplázhatta volna előnyét a Szpari, de Kártik lövését bravúrral hárította Gagyi. A 28. percben Gyurján vállalta el 22 méterről jobbról, a kapus vetődve hárított. A 33. percben váratlanul egyenlített a Sényő, egy kontra végén Barcsay lépett ki,  Pejovic belépője után pedig elesett, 11-es. A megítélt büntetőt pedig Kapacina Valer értékesítette, 1-1. A folytatásban is a sényőiek kapuja előtt pattogott a labda, és Ötvös 30 méteres szabadrúgása után a léc alól tolta ki a labdát Gagyi. A hajrára jutott két ígéretes Gyurján lehetőség, de több gól nem esett az első félidőben. 

 

A második félidő egy veszélyes Tóth fejessel indult, de mellé ment a labda. A másik oldalon Kapacina lőtt veszélyesen kapura egy szabadrúgást, védett Ásványi. Az 52. percben Starosta maradt le középen egy beadásról, majd a 62. percben ismét megszerezte a vezetést a Nyíregyháza. Kovács lövése még kipattant, Svedyuk Alex érkezett középen, és 19 méterről a kapuba bombázott, 2-1. Két perccel később Kovács N. labdáját tolta ki bravúrral a kapus. Tíz perccel a vége előtt Tóth Ádám lőtte ki az alsó sarkot, de les miatt nem adták meg a gólt. A 82. percben viszont már szabályos gólt lőtt a Szpari, Starosta Dávid talált a kapuba 18 méterről, 3-1. A 86. percben jött a negyedik, Boda Balázs beadása után Kovács Norbert volt eredményes, beállítva a 4-1-es végeredményt.

 

Gálhidi György: – Vegyesek az érzéseim, láttam szép dolgokat és buta hibákat is. Elsőre nem volt rossz, a második félidő vége különösen tetszett, ott a fiatalok jó teljesítményt nyújtottak."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC