nb1.hu

Nyolc góllal nyitottak Lipcseiék – videó

Budapest - Az egyik fradista góllal kezdett.

Íme, a Soroksár jelentése
 
"Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a másodosztályú bajnokság tavaszi folytatására készülő csapatunk. Ellenfelünk az NB III-ban szereplő Rákosmente gárdája volt.
 
Őszi keretünkből egyedül Pergel Bence nem készül vezetőedzőnk irányításával a tavaszi idényre – ő engedélyt kapott, hogy más együttesekkel tárgyaljon -, ugyanakkor a Fraditól kölcsönkapott Kundrák Norbert és Csernik Kornél csapatunkat erősíti a bajnokság második felvonásában. Közülük utóbbi soroksári bemutatkozására várni kell, ugyanis betegség miatt kénytelen volt kihagyni a mai találkozót. A húzódással bajlódó kapus, Kovács Dániel, a beteg Kersák Roland, valamint a sérüléséből felépülőben lévő Fröchlich Roland és Danijel Romic ezúttal csak az oldalvonal mellől nézte a mérkőzést.
 
Soroksár SC-RKSK 8-2 (2-2)
 
Szamosi Mihály Sporttelep, műfüves pálya
 
Soroksár (I. félidő): Steer – Fülöp, Dvorschák, Gyepes, János – Albert, Tamási, Csillag, Gera D. (Lakatos) – Orosz, Kundrák.
 
II. félidő: Steer – Bartal, Gyömbér, Valencsik, Silye – Gárdos, Huszák, Derekas, Lakatos – Pál A., Orosz. Vezetőedző: Lipcsei Péter.
 
Gólszerzők: Kundrák, Tamási (tizenegyesből), Silye, Derekas, Pál A., Gárdos, Huszák, Orosz, ill. Czerman, Maka
 
Míg az első félidőben elhibáztuk a ziccereket, a szünet után már éltünk a kínálkozó lehetőségekkel. Az első soroksári meccsén pályára lépő Kundrák Norbert azonnal góllal tette le névjegyét."
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC