nb1.hu

Optimistán vág bele a nehéz feladatba Toni Golem

Eddig pozitív benyomásokat szerzett a Balmaz új trénere.

Ahogyan arról már korábban mi is hírt adtunk, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szerződést bontott Bekő Balázzsal, és a helyét, a korábban Hajduk Splitnél is dolgozó, Toni Golem vette át. Az új vezetőedző most a klub honlapján mutatkozott be, ahol elmondta a lengyel első osztályban töltött három éve volt labdarúgó karrierjének legszebb időszak, míg trénerként a Hajduknál eltöltött idő. Mint mondta: "Számomra a Split a világ legjobb csapata, és minden álmom, hogy egyszer ott lehessek vezetőedző."

Arról is kérdezték, hogyan jött a balmazújvárosi felkérés, mire elmesélte, hogy Ante Batarelo szólt neki, hogy lenne egy ilyen lehetőség, de az első találkozástól fogva szimpatiikus volt minden Újvároson számára. Őszintén beszélt arról is, hogy korábban nem sok mindent tudott a magyar futballról, vagy éppen új otthonáról, de a megállapodás megkötése óta sok infót gyűjtött.

– Minden meccset meg kell nyerni! Ez a világon mindenhol így van, ha a sikeres futballról beszélünk. – mondta Golem az előtte álló kihívásról. – Kicsit kibontva pedig: tizenhét meccs van hátra, nem lesz egyszerű nyilván innen felállni, de optimistán állok a dolgokhoz. Ilyen profi körülmények között nincs más hátra, minthogy minél jobban kell teljesíteni, mindenkinek hozzá kell tenni a lehető legtöbbet a sikerességhez, és együtt megoldható minden.

Természetesen első benyomásairól is faggaták kicsit az új trénert, aki elmondta, tetszik neki, hogy a klubnál nagyon jól szervezett minden.

"Értem itt ezalatt, hogy külön edzőpálya van világítással, van két asszisztensedző, külön kapusedző, szóval minden körülmény adott a jó szerepléshez is akár." – felytette ki.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC