nb1.hu

Orosz másodosztályú ellen játszott a Szpari

Nyíregyháza - Egy gól volt a meccsen.

Az orosz másodosztályban szereplő Baltika Kaliningrad ellen lépett pályára Törökországban a Nyíregyháza Spartacus. Ez volt a csapat első edzőmérkőzése a téli szünet után. 
 
Nyíregyháza Spartacus – Baltika Kaliningrad 0-1 (0-1)
 
Nyíregyháza: Megyeri – Hinora(Szokol 46.), Kelemen(Ötvös 46.), Fodor(Rubus 39.), Papp(Farkas 46.), Csilus(Kártik 46.), Kesztyűs(Holdampf 46.), Gréczi(Hornyák 46.), Pekár(Bíró 46.), Sinanovic(Horváth 46.), Dragóner (Gajdos 46.)
 
vezetőedző: Lucsánszky Tamás
 
Az orosz gárda játszott már idén felkészülési találkozót, néhány napja a román első liga egyik élcsapatát, az FC Botosanit győzték le 2-1-re, így nem várt könnyű találkozó a Szparira. Az első félidőben több lehetőség is volt, de sokáig nem született gól.  Félórányi játék után aztán a Baltika szerzett vezetést Timoshin révén aki egy szöglet után jól érkezett a hosszú oldalon, 0-1.  A 37. percben Pekár szabadrúgását hárította bravúrral a Baltika kapusa, majd Fodor lépett rá véletlenül ellenfele lábára, kifordult a bokája, így le kellett cserélni. A 41. percben Dragóner lőtt fölé egy beadás után. 
 
Fordulás után mindkét szakvezető cserélt, és ezúttal is voltak helyzetek. Holdampf lépett ki jól, beadása után Bíró lőtt fölé. Az 55. percben az orosz kapus egy indításnál kifutott a kapujából, fejjel tisztázott, Holdampf megpróbálta egyből átívelni fölötte, de hárított a hálóőr. A 60. percben Gajdos lőtt mellé, majd Farkas veszélyeztetett egy 25 méteres lövéssel. Egyenlíteni nem sikerült, bár a Szpari a második játékrészben jobban játszott. A Kaliningrad megőrizte előnyét és megnyerte a találkozót. A Spartacus kerete vasárnap 11.20-kor indul haza a törökországi edzőtáborból, és várhatóan éjfél körül érkezik Nyíregyházára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC