nb1.hu

Öt fiatal a Szegedben – reakció

A portugál edző szerint most jobban játszottak.

A Szeged a Bundesliga harmadik osztályában szereplő FSV Zwickau ellen játszott tegnap, a németek győztek 2-0-ra.
 
Joao Janeiro meccs utáni értékelte csapata teljesítményét a klub honlapjának:
 
"A második mérkőzésen jobb volt a csapat hozzáállása, mint az elsőn. Egyénenként persze lehet különbséget tenni, de általánosságban most sokkal jobb attitűddel játszottunk. Az ellenfelünk ezúttal nagyobb játékerőt képviselt, de amíg mi kihasználatlanul hagytunk a helyzeteinket, a németek háromból kettőt gólra váltottak.
A két félidőben két különböző csapattal léptünk pályára, mert mindenkinek lehetőséget akartam adni. A második félidőben öt fiatal is szerepelt a sorainkban, de csak így tudunk fejlődni és előrelépni.
Tudatosan választottunk kemény ellenfeleket az edzőtáborban, és ez még inkább így lesz majd most, hiszen a román élvonalban az első helytől 4 ponra lévő Astra Giorgiuval találkozunk, utána pedig a szintén a német harmadik vonalban játszó Meppennel, de az ilyen találkozókból lehet tanulni. Számunkra a legfontosabb, hogy ráhangolódjunk a bajnoki rajtra, a megfelelő hozzáállást megszerezzük és a játékosok egyénileg is fejlődjenek."
 
A következő felkészülési mérkőzést a törökországi edzőtáborban, január 16-án, csütörtökön játssza a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC