nb1.hu

Öt meccs időpontja is változott, a Szpari játékosa és a horrorsérülés

Hivatalos bejelentés az MLSZ-től.

 

MLSZ

 

"A televízió élő közvetítése miatt öt NB II-es mérkőzés időpontja változott:
 

Kecskemét-Vasas: február 28., 20.00
DVTK-ETO: március 6., 20.00
Vasas-ETO: március 13., 19.30
Haladás–Budafok: március 14., 20.00 
PMFC-Kecskemét: március 21., 20.00"

 

A DIGI SPORT NB2,HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

 

"Súlyos sérülést szenvedett két hete Paku Roland, az NB II-es Nyíregyháza labdarúgója a Tiszakécske elleni bajnoki mérkőzésen.  A szabolcsiak középpályása egy összefejelés után eszméletlenül terült el a földön; később kiderült, hogy a koponyája és az arccsontja sérült meg, de műteni nem kellett. Hogy hogyan érzi magát jelenleg és mik a kilátások a visszatérésével kapcsolatban, ezekről nyilatkozott a Reggeli Startban.

 

„Az első hét elviselhetetlen volt: olyan fejfájás kínzott, hogy alig tudtam aludni éjszaka” – idézte fel a fejsérülése után első napokat a Nyíregyházán futballozó Paku Roland. „Most már jobban érzem magam, jobban is nézek ki. Volt a kapusunknak egy védése, felpörgött a labda, addig megvan minden… Utána arra eszméltem, hogy a mentő felé sétálok, a jobb oldalamon a masszőr, bal oldalamon Feczkó Tamás vezetőedző, szemben pedig az a játékos, aki nem játszott, így fogalmam sem volt, hogy mi történt.”

 

Az NB II-es szabolcsi csapatban alapembernek számító középpályás már derülni is tud az ijesztő január végi eseményeken, pedig minden oka megvolt az aggodalomra: „Utólag derült ki, hogy Szabó Bálinttal fejeltem össze, és a kórházban találkoztam egy tiszakécskei sráccal, akit szintén Bálint rúgott labdával fejbe, úgyhogy kettőnket intézett el azon a meccsen. Az első néhány napban azon járt az eszem, hogy teljesen felépüljek, mert kérdés volt, hogy nem szenvedek-e maradandó károsodást, de kilencvenkilenc százalék, hogy nem. A visszatérésemet érzésre fogjuk eldönteni Darabos Balázs erőnléti edzővel. Nagyjából március vége, április eleje lesz.”

 

Paku Rolandot két nap után engedték ki a debreceni kórházból, és a héten várható komoly előrelépés a visszatérése felé vezető úton: „Az első, amit megszeretnék tenni, hogy a kislányomat felemeljem, és a karjaimba vegyem, mert a szigorú kéthetes pihenő alatt még azt sem lehetett, és az, hogy egy közös sétára elmenjek a családdal. A vérömleny nem csak kifelé, hanem picit belülre is terjedt, ezáltal tényleg nagyon kellett vigyáznom – csütörtökön ezt fogják megnézni, hogy ez a vérömleny felszívódott-e.”

 

Paku Roland eddig tizenkilenc mérkőzésen lépett pályára az NB II jelenlegi szezonjában, ahol csapata, a Nyíregyháza a hatodik helyen áll a tabellán."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC