nb1.hu

Parádésan sikerült Mészöly Géza bemutatkozása az ETO padján

A győriek gálával köszöntötték az új mestert.

FC SALIBY – WKW ETO FC GYŐR 0-7 (0-3)
 
Gólszerzők: Völgyi (9p), Magasföldi (25p), Erdélyi (28p), Szimcso (55p), Múcska (58p, 73p), Baracskai (58p)
 
ETO: Gyurákovics – Kovács, Debreceni, Vadász, Völgyi, Tajthy, Bagi, Magasföldi, Szatmári L., Szánthó R., Erdélyi
Cserék: Onódi, Nagy, Németh, Kalmár, Jakab, Hidi M., Múcska, Baracskai, Szimcso
Vezetőedző: Mészöly Géza
 
Az eto.hu honlapjának összefoglalóját változtatás nélkül közöljük.
 
Az első félidőben a 3. percben megszerezhette volna a vezetést a Felsőszeli, amikor a hazai csapat csatára léphetett ki ziccerben, de Gyurákovics hatalmas bravúrral védett.
 
Ezt követően csapatunk kezdett bemelegedni, és egyre nagyobb mezőnyfölénybe kerültünk. Az első ETO gólra a 9. percig kellett várni, amikor egy jó szögből megítélt szabadrúgást Völgyi Dániel lőtte a Szeli kapujába (0-1). A folytatásban a félidő derekán növelte kettőre előnyét a Győr, amikor Bagi adott szenzációs keresztlabdát Magasföldinek a 25. percben, aki a ballal kilőtte a hosszúsarkot (0-2).
 
Három perccel később ismét zörgött a hazai háló, Erdélyi László került helyzetbe, aki beállította a félidei 0-3-as eredményt a szlovák negyed osztályú házigazda ellen. 
 
Ezt követően voltak még győri helyzetek, de a befejezésnél nem voltunk higgadtak, kimaradtak a lehetőségeink.
 

A második félidőre szinte teljes sort cserélt az ETO, csak Vadász és Erdélyi maradt a pályán, akik végig is játszották a mérkőzést. Jobbára a fiataljaink kapták meg a játékesélyt, akik éltek is a lehetőséggel, hiszen lendületes futballt bemutatva folytatták a gólgyártást Felsőszeliben. Bemutatkozhatott az ETO két új szerzeménye is, Jakab Dávid és Baracskai Roland.
 
A második játékrészt nagy intenzitással kezdtük, Szimcso Viktor szerezte meg a 4. találatunkat a jobb oldalról. Jakab ugratta ki Múcskát akit a szögletzászlóhoz közel faultolták. A gyorsan elvégzett szabadrúgás után Szimcsóhoz került a labda, aki kettőt tolva a játékszeren 15 méterről bombagólt lőtt (0-4).
 
Ezt követően Múcska Viktor volt eredményes az 58. percben, miután teljesen mattoltuk a hazai védelmet, így fiatal játékosunknak az üres kapuba továbbította az 5. győri találatot (0-5).
 
Pár perccel később Baracskai fejezett be jól egy szépen felépített támadást. Jakab ugratta ki ziccerbe, Baracskai bődületesen nagy gólt szerzett ballal 12m-ről (0-6). A hetedik végső találatot Múcska duplája jelentette a 73. percben (0-7).
 
A WKW ETO FC Győr új edzőjével Mészöly Gézával jól kezdte a felkészülést, gólt sem kapva 7-0-ra nyert a szlovák FC Saliby otthonában.
 
Az ETO fiataljai motiváltan és jól játszottak a szünet után, ami külön öröm a csapatunkkal ma bemutatkozó vezetőedzőnk Mészöly Géza számára is.
 
A következő felkészülési mérkőzés a jövő szombaton 10 órakor az ETO Stadionban lesz a szintén szlovák KFC Komárno ellen.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC