nb1.hu

Pécs, Dorog, Kozármisleny: hírek a felkészülésről

Fókuszban az új idény.

A PÉCS BEJELENTÉSE:
 
"Felmérésekkel és tesztekkel indul a program a következő szezonra.
 
A PMFC férfi felnőtt labdarúgóinak eddig tartott az előző bajnokság fáradalmainak kipihenése, június 20-án hétfőn máris megkezdődik a felkészülés a 2022-23-as bajnoki szezonra. NB II-es csapatunknak az ilyenkor szokásos fizikai felmérésekkel, terheléses vizsgálatokkal kezdődik a munka, amit a többhetes alapozás fog követni. Június 25-én már az első edzőmeccs is sorra kerül, a horvát élvonalbeli bajnokságban szereplő Slaven Belupo lesz az ellenfél. A klub vezetősége folyamatos tárgyalásokat folytat a keret további megerősítése okán, terveink szerint hamarosan nevekkel is szolgálhatunk úgy a játékosállomány, mint az új vezetőedző személye kapcsán. Utóbbi kinevezéséig Nagy Gábor és Németh Zsolt másodedzőink vezetik a szakmai munkát."
 
A KOZÁRMISLENY KÖZLEMÉNYE:
 
"Alighogy megtaláltuk új vezetőedzőnket, hétfőn már kezdetét is veszi a felkészülés az NB II-es bajnokságra. Csapatunkra 6 hét kemény munka vár a rajtig. Ezalatt természetesen edzőmérkőzéseken is pályára lépünk majd, a kialakult programról pedig hamarosan beszámolunk.
 
A június 20-ai, kora esti edzésen a bajnok csapat tagjai mellett több próbázó, és egy-két érkező is részt vesz majd. A vezetőség Tóth Lászlóval közösen folyamatosan dolgozik azon, hogy a szerény lehetőségek mellett olyan ütőképes, motivált és elszánt csapatot tudjon összerakni, amely a pályán el tudja tüntetni a különbséget és eséllyel pályázik a bennmaradásra.
 
A kerettel kapcsolatos fejleményekről, az új igazolásokról és a csapat eseményeiről, csakúgy mint az első edzésnapról folyamatosan tájékoztatjuk szurkolóinkat!"
 
A DOROG HÍRE:
 
"Játékosaink megkezdték felkészülésüket a 2022-2023-as NB2-es bajnoki szezonra, amely részeként elkészült azon gyakorlómérkőzések menetrendje is, amelyek csapatunkra várnak a rajt előtt.
 
Tájékoztatjuk tisztelt szurkolóinkat, hogy az alább olvasható mérkőzések időpontja és helyszíne egyelőre nem végleges, azokról pontosítást a mérkőzést megelőző héten teszünk közzé közösségi felületeinken és weboldalunkon. Hajrá Dorog!"
 
A program:
 
Credobus Mosonmagyaróvár-Dorog Június 29. 11:00
Dorog-BVSC-Zugló Július 2.
Dorog-FC STK 1914 Samorin (szlovák II. osztály) július 9.
Tatabányai SC-Dorog Július 16. 10:00
Dorog-Nagyölved (szlovák III. osztály) Július 16. 17:00
Dorog-FC Ajka Július 24. 17:00

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC