nb1.hu

Pécs: hosszabbított a saját nevelésű védő – reakció

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A PÉCSIEK HÍRE:
 
A 20 esztendős Katona Levente további hosszú esztendőkre kötelezte el magát a PMFC-hez.
 
Katona Levente labdarúgó pályafutása példaértékkel bír utánpótlásunkban pallérozódó tehetségeink számára. A még csak 20 esztendős, mohácsi születésű védőnk végigjárta klubunk korosztályos ranglétráját, majd előbb 2018 őszétől az akkor az NB III-ban szereplő első csapat keretének tagja lett, amelynek színeiben 2018. november 11-én a Kecskeméti TE elleni hazai bajnokin be is mutatkozott a felnőttek között. Debütálását követően egyre több szerephez jutott, s rövid időn belül kezdőjátékossá nőtte ki magát. Saját nevelésű hátvédünk 18 harmadosztályú találkozón szerepelt, de az osztályváltást követően az NB II-ben is bebetonozta helyét. A 2020/21-es és a 2021/22-es szezonban 67-szer kezdőként, illetve 2-szer csereként játszott, ráadásul korábban a Soroksár ellen pontot, Győrben pedig győztes gólt szerzett.
 
A mögöttünk hagyott őszi szezonban egy találkozót volt kénytelen mulasztani, 19-szer viszont a kezdő tizenegy oszlopos tagjaként hozzásegítette ahhoz a csapatot, hogy védelmünk kapja a legkevesebb gólt. Klubunk vezetősége nemrég a jövő nyáron lejáró kontraktusa meghosszabbításáról tárgyalt Katona Leventével, aki frissen aláírt új szerződése értelmében további hosszú esztendőkre kötelezte el magát a PMFC-hez.
 
– Nagyon örülök, hogy továbbra is a PMFC kötelékében maradhatok és a pécsi labdarúgás sikereiért küzdhetek. Hálás vagyok a klubnak, hiszen itt jártam végig az utánpótlás ranglétrát és végül itt lettem felnőtt labdarúgó is. Úgy érzem, Pécsen rengeteget tudok még fejlődni és tanulni. Nagyon sok lehetőséget és bizalmat kapok a vezetőségtől, a szakmai stábtól, valamint a szurkolóktól, amit a jövőben is szeretnék a pályán nyújtott teljesítményemmel meghálálni – nyilatkozta Katona Levente.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC