nb1.hu

Pécs-Vasas: mindkét tábor hoppon maradhat?

Állásfoglalásra várnak a pécsiek.

ÍME, A PMFC HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hazánkban fokozódó koronavírus-járvány kapcsán 2020. november 4-től újabb szigorító intézkedéseket vezet be Magyarország Kormánya, többek között azt, hogy a rendezvényeken, ideértve a sportrendezvényeken is csak minden harmadik széken lehet ülni és a szájmaszk viselése továbbra is kötelező!
 
Az éjféltől hatályba lépő rendelet már a szerdán 18:00 órakor kezdődő PMFC – Vasas FC NB II-es labdarúgó mérkőzésre is érvényes, s mivel a kellő biztonsági távolság megtartása a PMFC Stadion infrastrukturális helyzetét figyelembe véve kötött, így jelenleg azt csak az északi A-F jelzésű ülőhelyi főlelátón tudnánk megvalósítani.
 
Az állóhelyi B-közép, valamint Vendégszektor megnyitása kapcsán klubunk állásfoglalást kért a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, a hivatalos tájékoztatásig azonban fenntartjuk annak a lehetőségét is, hogy esetlegesen csak az ülőhelyi főtribün kerül megnyitásra, amelynek biztonságos befogadóképessége így maximum 960 főre csökken le.
 
A PMFC vezetősége ez esetben úgy is határozhat, hogy a beléptetésnél a PMFC bérletesei, valamint a meccsre már megváltott belépőjeggyel rendelkezők élveznek előnyt, a fennmaradó helyeket pedig ezt követően érkezési sorrendben értékesítjük. Ezzel egyidejűleg az elővételes jegyárusítást a klubházban határozatlan ideig felfüggesztjük!
 
Természetesen amint bővebb információkkal rendelkezünk, arról azonnal beszámoltunk hivatalos kommunikációs felületeinken. A PMFC- Vasas FC mérkőzést az angyalföldiek YouTube-csatornája élőben közvetíti, míg honlapunkon élő, szöveges közvetítéssel jelentkezünk. Kérjük szurkolóink türelmét és megértését!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC