nb1.hu

Pezsgőt bontott a Vasas trénere

Nem volt túl irodalmi Szanyó Károly.

Kétgólos hátrányból felállva, győzelemmel ünnepelte a klub 108. születésnapját a Vasas gárdája a Balmazújváros ellen. A hazai pályán játszó fővárosiak számára nem kezdődött jól a mérkőzés, az 5. percben Domokos szerzett vezetést a vendégeknek, majd 6 minutummal később Erdei duplázta meg előnyük, az első félidőben pedig nem is érkezett ezekre válasz. A második játékrész azonban egész másképp nézett ki. Előbb Balajti szépített, majd Hajdú duplázott, amivel otthon tudták tartani a 3 pontot.
 
Szanyó Károly, a klub vezetőedzője elismerte, félidőben nem feltétlenül szép szavakkal bíztatta, az első játékrészben „lélektelen” csapatát, de hatásos volt, valamint azt is, a jeles évfordulón kívül van más ünnepelni való is.
 
– Szégyelltem volna magam, ha klubunk 108. születésnapján nem tudunk három ponttal gratulálni az egyesületünknek. Az első félidőben indiszponált, lélektelen játékot nyújtottunk, ilyen pontatlanul még nem játszottunk, amióta én vagyok az edző. Lehet, nem voltam túl irodalmi a szünetben, de hatásos. A második félidőre megváltozott a játékunk, pontosak lettek az indításaink, bejöttek a rövid passzok. Este pezsgőt fogok bontani, mivel először szereztünk szögletet követően gólt. Az első játékrészben olyan játékosok teljesítettek alul, akiknek húzóembernek kellene lenniük. Úgy érzem, hogy megérdemelten tartottuk itthon a három pontot, mivel a szünet után egy sebességfokozattal feljebb kapcsoltunk. Gratulálok a játékosoknak a második félidei játékhoz – nyilatkozta a klub honlapjának a szakvezető.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC