Pintér Attila: „A Barcelona sem nyer mindig” - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Pintér Attila: „A Barcelona sem nyer mindig”

Göbölyös András - 2016. April 30. Saturday 11:00
Mezőkövesd – A Soroksár NB I-es játékosokkal utazik Kövesdre.
Kép forrása: mezokovesdzsory.hu

Szombaton a tavasz egyik legjobbja látogat Mezőkövesdre. A Soroksár 32 ponttal a bajnokság nyolcadik helyén áll, egy vereség (a Gyirmóttól) és egy döntetlen (Csákvár) mellett hét győzelmet számlál, ebből ötöt az elmúlt fordulókban aratott.

 

– Ez a soroksári csapat jó játékerőt képvisel, lehet, hogy teljesen kicserélődött a keretük, NB I-es játékosokat igazoltak a kapustól a csatárig minden csapatrészre. Tapasztalt játékosokat, volt válogatottakat, utánpótlás válogatottakat is szerződtettek, s olyan fiatalokat is, akik a Ferencvárosban az NB I kapuján kopogtattak. Olyan mérkőzés lesz, amelynek számukra már nincs nagy tétje, hiszen bennmaradtak, nyugodtan, fölszabadultan játszhatnak. Nekünk pedig meg kell oldanunk a feladatunkat, ha versenyben akarunk maradni, s a hátra lévő hat fordulóban minél több pontot gyűjteni – mondta a klub honlapjának a Mezőkövesd trénere, Pintér Attila. A vezetőedző szerint az ő csapata is jó, bár kicsit jobban oda kell figyelnie, s jobban ki kell használnia a lehetőségeket, mint Kisvárdán.

 

– Mindenki megtett mindent a győzelemért, azért, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról, de a Barcelona sem nyer mindig. Át kell érezniük a játékosoknak, mit számíthat a szombati, illetve a többi öt mérkőzés – jegyezte meg Pintér Attila, aki megköszönte a drukkereknek, hogy sokan elkísérték a csapatot Kisvárdára. Nagyon nagy szükség lesz most is a buzdításukra, hogy átlendítsék a gárdát a holtpontokon.

 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!