nb1.hu

PMFC-ETO: óriási gól és edzői fájdalmak – REAKCIÓK, VIDEÓ

Mindkét tréner sajnál valamit.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, az NB II 3. fordulójának nyitómeccsén, szombaton kora este 3000 néző előtt a PMFC és a Győr 2-2-es döntetlent játszott. A jó iramú találkozón megszületett a forduló egyik, ha nem a legnagyobb gólja: Adamcsek Máté szabadrúgásával kapcsolatban a tökéletes jelzőt nyugodtan lehet használni.
 

 

A lefújás után a két vezetőedző értékelt.

 

Vas László (PMFC): ”Garami József közelgő születésnapja alkalmából is szerettünk volna három pontot szerezni a Győr ellen, amiből sajnos csak egy jött össze. Nem mondhatom, hogy elégedetlen vagyok, hiszen nagyot küzdöttek a srácok. Rengeteget tettek a győzelem érdekében. Le a kalappal előttük, hat nap alatt három mérkőzést játszottunk le, ami nem lehet mentség, hiszen sportolók vagyunk, és annak örülünk, hogy futballozhatunk. Mindezek ellenére a saját játékunkat tudtuk játszani, jó tempót mentünk, ám nem éltünk a kínálkozó lehetőségeinkkel. A jó kezdés után felhoztuk az ellenfelünket, fájó volt a fordításuk, amit elkerülhető szituációk okoztak. A második félidőnek tiszta fejjel és remek mentalitással mentünk neki, sokat dolgoztunk a siker érdekében. Szerettük volna megnyerni a mérkőzést, már csak a remek közönség kiszolgálása miatt is.”

 

Tuifel Péter (ETO): "Gratulálok a csapatnak, nehéz három mérkőzésen vagyunk túl, és úgy érzem ma nagyot melóztak a srácok. Az első húsz percben még az ellenfél dominált, majd kiegyenlített lett a meccs és két gót is szereztünk. Szerettük volna megtartani az eredményt, de egy érdekes szituációban egyenlített a Pécs. A végén még eldönthettük volna a találkozót, de sajnos nem sikerült."

 

A forduló további mérkőzéseit vasárnap rendezik.

 

KORÁBBAN:

 

PMFC-ETO: egyik oldalon sem volt elég a dupla

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC