PMFC: korábbi gólkirály lett az új sportigazgató - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

PMFC: korábbi gólkirály lett az új sportigazgató - reakció

NB2.hu - 2022. September 14. Wednesday 19:35
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: pmfc.hu
A PMFC közleménye:
 
"Tóth Attila a PMFC sportigazgatója
 
Klubunk újdonsült sportigazgatója aktív pályafutása során szerepelt többek között szülővárosa, a Szeged másodosztályú együttesében, légióskodott Ausztriában, rövid ideig Görögországban, illetve futsalban NB I-es gólkirály és magyar válogatott is volt. Tóth Attila labdarúgás iránti elhivatottságát később sportvezetőként kamatoztatta, szakmai pályafutását a Vasas Kubala Akadémián kezdte, ahol előbb vezető játékos megfigyelőként dolgozott, majd évekig sportigazgatóként segítette az angyalföldi utánpótlást. Ezzel párhuzamosan az NB II-es BFC Siófok sportigazgatójaként is tevékenykedett, valamint vezette a Budapest Honvéd-MFA pre-akadémiáját.
 
– György Tamás tulajdonostól a nyár elején kaptam azt a megtisztelő feladatot, hogy aktívan besegítsek a PMFC keretének kialakításába. Úgy gondolom, remek csapatmunkával egy olyan játékosállományt tudtunk összeállítani, akik alázatosak a futball iránt, éhesek a sikerre és fejlődni szeretnének – kezdte székfoglalóját Tóth Attila. – Az NB II-es gárda játékosainak kiválasztása nem egyszemélyi döntés eredménye, a vezetőedzővel és szakmai stábjával közösen zajlik a munka és azon szerencsés helyzet áll fent, hogy mindenkit közös cél vezérel. Nem várunk el csodát, a kitartó, türelmes munkában hiszünk, hiszen még egy hosszú építkezés elején járunk. Az eredményességet is figyelembe véve szeretnénk a mérkőzéseken hétről-hétre szórakozást nyújtani szurkolóinknak.
 
Sportigazgatónk hozzátette, a klubvezetés elképzelései között továbbra is fontos szerepet tölt be a saját nevelésű labdarúgók beépítése a felnőtt csapat keretébe. A 43 esztendős szakember meglátása szerint a PMFC utánpótlásában évek óta zajló tudatos szakmai képzésnek köszönhetően rengeteg potenciál rejlik az Idősebb Dárdai Pál Utánpótlás Labdarúgó Edzőközpont falai között pallérozódó fiatalokban, Tóth Attila szerint közülük idővel jó néhányan megmutathatják majd magukat a felnőttek között, hogy aztán céljaikat elérve hosszútávon meghatározóivá váljanak a pécsi labdarúgásnak."
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!