nb1.hu

PMFC-KTE: nem volt igazi foci – reakciók

Reális a végeredmény.

Hétfő este a 29. forduló utolsó mérkőzésén a PMFC és a KTE 0-0-t játszott egymás ellen. A lefújás után így értékelt a két szakvezető:
 
Vas László, a PMFC vezetőedzője: „Győzelemre játszottunk ma is, viszont igazi játék, igazi futball ma nem alakult ki a mérkőzésen. Küzdelem volt inkább, amiben a szívünk és a lelkünk benne volt, ettől függetlenül rengeteg technikai hibánk, előkészítetlen akciónk volt, melyekből a minőség hiányzott. Ezeket tisztábban, pontosabban, nagyobb önbizalommal kellett volna lejátszanunk, és akkor sokkal több lehetőségünk adódott volna. Rengeteg pontrúgásunk volt, de ezekből is hiányzott a megfelelő minőség, így a játék képe alapján a döntetlent reálisnak tartom.”
 
Szabó István, a KTE HUFBAU vezetőedzője: „Pécsen örülni kell sokszor a döntetlennek, de érzésem szerint ma sokkal nagyobb helyzeteink voltak, Helesfay Donát viszont nagyszerűen védett. Csalódott vagyok, hogy csak egy pontot viszünk haza. Nagyon nehéz a Pécs ellen játszani, pontrúgások, nagy bedobások jellemzik őket végig, de mi próbáltunk kombinatívan futballozni, kihozni a labdát, felépíteni a játékot hátulról. Amikor ez sikerült, akkor helyzetbe is kerültünk, legalább három-négy nagy lehetőségünk adódott. Amikor nem, akkor inkább a küzdelem dominált, a Pécs is nagy hangsúlyt fektetett a második labdák megszerzésére, amiben erősek is. Összességében a játék képe alapján igazságosnak mondható a döntetlen, a helyzetek alapján viszont nekünk kellett volna nyerni.”
 
Tabella a linkre kattintva érhető el

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC