PMFC: pécsiek térhetnek vissza - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

PMFC: pécsiek térhetnek vissza

Simon Zoltán - 2020. June 16. Tuesday 17:11
Nagyon sokakkal megállapodtak már.
Kép forrása: PMFC
A PMFC vezetői elkezdték kialakítani a következő szezonban már a másodosztályú labdarúgó-bajnokságban induló felnőtt csapat keretét, amelybe a magasabb osztály kihívásaihoz igazodva új arcokat is láthatnak majd a lelkes szurkolók.
 
– Az előző idény csapatából 14-15 játékossal nagy vonalakban megállapodtunk már, illetve a szakmai stábbal is – kezdte a bama.hu-nak Kulcsár Árpád, a PMFC sportszakmai igazgatója. – Természetesen felvettük a kapcsolatot külsős labdarúgókkal is, akik segíteni tudnak nekünk a céljaink elérésében. Folyamatosan tárgyalásban vagyunk. Mihelyst valakivel megállapodunk, tájékoztatjuk a szurkolóinkat. Szeretnénk még rutint a csapatba, valamint továbbmenni azon a vonalon, hogy egy-két olyan játékost hozzunk vissza, akik korábban 2-3 évet eltöltöttek a klubunk utánpótlásában – árulta el a vezető, hozzátéve, nem sürgeti őket semmi, hiszen az átigazolási időszak még el sem kezdődött. A folyamatos építkezés hívei vagyunk. Azt tudjuk, hogy az előző keretünk nagyon fiatal volt, de ezek a 20-21-22 éves labdarúgók bebizonyították, hogy az NB III.-at valahol kinőtték. A következő idényben pedig azt bizonyíthatják, a másod­osztálynak is megfelelnek, és idővel azt is kinőhetik – mondta Kulcsár, jelezve, még az élvonalból is keresték néhányukat. – Bízom benne, hogy az említett 14-15 játékos amellett, hogy állandóságot biztosít, nagy százalékban bizonyítja, NB II.-ben is megállja a helyét, vagy még tovább tud kísérni minket, amikor olyan céljaink lehetnek.
 
Persze a legidősebb utánpótlás korosztályok labdarúgói előtt sem zártak a kapuk, egy jó teljesítménnyel odakerülhetnek a fiatalok a felnőtt csapathoz. Ráadásul a vezető kiemelte, sokan térnek vissza azok közül is, akik a körülmények, és az alacsonyabb osztályban szereplő felnőtt csapat miatt elhagyták az egyesületet.
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!