PMFC: profi szerződést kapott a tehetség - reakció - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

PMFC: profi szerződést kapott a tehetség - reakció

Nagy Benjámin - 2022. September 08. Thursday 12:28
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: pmfc.hu

 

A PMFC JELENTÉSE:

 

"A saját nevelésű, ízig-vérig pécsi játékosunk karrierje szempontjából fontos mérföldkőhöz érkezett.

 

Élete első profi szerződését kapta klubunktól Vas Bence. Fiatal középpályásunk 2005. június 12-én született Pécsen, eddigi egész pályafutását a PMFC-ben töltötte, melynek színeiben végigjárta a korosztályos ranglétrát. A felnőttek mezőnyében a 2021/22-es szezonban debütált a megye I-es másodikszámú együttesünkben, ahol gólt is szerzett.

 

Bence számára ugyanakkor nem ismeretlen az első csapat légköre sem, hiszen már az előző idény során is az NB II-es gárdánál edzett, és foglalt helyet a kispadon, míg idén nyártól 17 éves kora ellenére is az elsőszámú együttesünk játékoskeretéhez tartozik. Saját nevelésű játékosunk a mérföldkőnek számító kontraktus aláírást követően osztotta meg gondolatit:

 

– Nagyon boldog vagyok, hogy profi szerződést kaptam a klubtól. Mindent megteszek azért, hogy mielőbb bemutatkozhassak a felnőtt csapatban és hozzájárulhassak a sikerekhez – nyilatkozta a pécsi születésű és nevelésű Vas Bence, akinek ezúton is gratulálunk és további eredményes karriert kívánunk piros-feketében!"

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!