nb1.hu

Priskin Tamás a feljutásról és a válogatottságról nyilatkozott

Rosszul kezdték a bajnokságot.

„A célom és álmom, hogy a nevelőegyesületemmel az NB I-ben futballozzak” – nyilatkozta az NB II-ben eddig 13 gólig jutó Priskin Tamás a Reggeli Startban. Az ETO FC Győr játékosa a másodosztályú szereplés és klubja céljai mellet szót ejtett a válogatottságról is.
 
„Örülök a góljaimnak, de boldogabbá tesz, hogy a csapat elkezdte nyerni a mérkőzéseket és egyre feljebb jutunk a tabellán” – mondta Priskin Tamás, az ETO FC Győr futballistája a Reggeli Startban. A győriek saját nevelésű támadójának nagy vágya válna valóra az NB I-be kerüléssel, de „össze kell még szoknia a csapatnak, a nyáron sokat változott a keret, fiatal saját nevelésű játékosok kerültek be, egyelőre meg kell ragadni a tabella elején.” A 34 éves labdarúgó szerint az NB II mezőnye nagyon kiegyenlített: „Oda kell figyelni, mert egy-két rosszabb mérkőzéssel a tabella vége felé lehet kerülni, ezt mi is megtapasztaltuk, hiszen rosszul kezdtük a szezont.” 
 
 

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

 
A győri labdarúgót a válogatottsági ambícióiról is kérdezte Szedmák Zita műsorvezető, amire ő így válaszolt: „egy játékosnak sosem szabad lemondani arról, hogy újra válogatott legyen, de jelen pillanatban nem tartom reálisnak”. Az ETO futballistája szerint, ha a jelenlegi formáját NB I-ben nyújtaná, akkor számíthatna válogatott meghívóra, de a másodosztályból ez nehézkesebb. „Bármikor aláírnám, hogy az ETO-val feljussunk és újra válogatott legyek, ezért dolgozom jelenleg is – árulta el nagy álmát Priskin Tamás.
 
Az ETO jelenleg a 7. a tabellán, 10 pontra van a feljutástól, vasárnap a Kaposvár vendége lesz az utolsó 2020-as meccsén.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC