Priskin Tamás testvére visszatért az ETO-hoz - HIVATALOS - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Priskin Tamás testvére visszatért az ETO-hoz - HIVATALOS

Simon Zoltán - 2020. July 13. Monday 13:49
Először játszhatnak egy csapatban.
ÍME, AZ ETO BEJELENTÉSE:
 
"4 év után újra ETO-színekben játszik saját nevelésű szélsőnk, Vankó Imre. Szurkolóink a 18-as mezben láthatják majd. Köszöntünk újra itthon!
 
Vankó Imre gyerekkora óta az ETO-ban nevelkedett, 2016 nyarán igazolt Budafokra, ahol 3 és fél szezont töltött, legutóbb pedig Szegeden volt egy félévet. A 26 éves szélső 1 éves szerződést írt alá. Érdekesség, hogy bátyjával, Priskin Tamással pályafutásuk során először játszanak egy csapatban.
 
- „Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem az ETO-hoz! A környezet nem újdonság számomra, régóta ismerem az itt dolgozókat, nagy szeretettel fogadtak a klubnál, nagyon örülök, hogy itt lehetek. A bátyámmal mindig is nagy álmunk volt, hogy egy csapatban játszhassunk, és idén ez végre összejött, mindkettőnk legnagyobb örömére. A tapasztalataim eddig nagyon pozitívak a csapattársaimmal és az edzői stábbal kapcsolatban is, ebből a csapatból szerintem nagyon sok mindent ki lehet hozni, sok tehetséges fiatal játékos van a keretben. Fontos számomra, hogy a csapat jól szerepeljen, és ezért én meg is fogok tenni mindent.” - mondta Vankó Imre bemutatkozásakor.
 
Szeretettel köszöntünk újra az ETO-nál, és sikeres szezont kívánunk!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!