nb1.hu

Hatalmas meccs vár az ETO-ra.

Két igen sikeres meccsen van túl a kiesés szelétől előtte amúgy kicsit meglegyintett ETO. A győriek először a „városi rangadón” a Gyirmótot győzték le 4-1-re, majd tegnap Szegeden győztek 4-0-ra, így már a 10. helyet foglalják el a tabellán.
 
A szegedi kirándulás hőse Priskin Tamás volt, aki három gólt szerzett a mérkőzésen:
 
„Nehéz összecsapásra számítottunk előzőleg. Szerencsére már az első félidőben 2-0-s vezetésre sikerült szert tennünk, emellett úgy érzem, hogy nagyon jól jöttünk ki a második játékrészre és sikerült megdupláznunk az előnyünket, ezáltal úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Mindenképp ki kell emelni Berki Istvánt, hiszen mind a négy gólpasszt ő adta, úgyhogy nyilván ez az ő és a csapat érdeme is. Én voltam, aki befejezte a támadásokat, aminek nagyon örülök, de ezért hatalmas köszönet jár a társaknak is.”
 
A meccsen az ETO második gólját Májer Milán szerezte, aki szintén ihletett formában van, mert a Gyirmót ellen duplázott.
 
Az ETO-ra emberpróbáló feladat vár, mert a legutóbbi 8 bajnokijából 7-et megnyerő, egyszer ikszelő Vasast fogadja a következő fordulóban.
 
 
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC