Priskinre többhetes kihagyás vár - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Priskinre többhetes kihagyás vár

Bíró Ádám - 2021. September 15. Wednesday 13:11
Van még egy súlyos sérültje az ETO-nak.
Kép forrása: eto.hu
Az ETO FC Győr a Facebookon a következő közleményt osztotta meg:
 
"A DVTK elleni bajnoki mérkőzés 22. percében egy ártalmatlan szituáció következtében Priskin Tamás sérülést szenvedett, és nem is tudta folytatni a játékot. Csapatkapitányunk azóta túl van az ilyenkor szükséges vizsgálatokon, és kiderült, hogy nagyjából hat hetes kényszerpihenőre számíthat.
 
Érzékeny veszteség érte a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatát, ugyanis az együttes kapitánya, Priskin Tamás a Diósgyőr elleni mérkőzés első félidejének derekán sérülést szenvedett, ami után kénytelen volt elhagyni a játékteret. Azóta részt vett a szükséges vizsgálatokon, amik kimutatták, hogy támadónk porcsérülést szenvedett, ami miatt nagyjából hat hétig lesz harcképtelen.
 
- Az MR-vizsgálat kimutatta, hogy porcsérülést szenvedtem a térdemben – kezdte Priskin Tamás. – Pénteken már meg is műtenek atroszkóppal, ezután a doktor úr elmondása szerint hat-nyolc hetet kell kihagynom előreláthatólag. Volt már korábban is ilyen sérülésem, úgyhogy tisztában vagyok vele, hogy mivel jár. Örülök ennek a hírnek, már amennyire egy ilyen dolognak lehet örülni, mert én rosszabbra számítottam. Attól féltem, hogy komolyabb sérülést szenvedtem, nyilván ez is komoly, de ha arra gondolok, hogy ez a másfél hónap jóval rövidebb kihagyás, mint ha hét-nyolc hónap lett volna, máris könnyebb elfogadni. Már most azon vagyok, hogy minél előbb elkezdhessem a rehabilitációt, és utána rövid időn belül újra a pályán lehessek.
 
Sérültekkel kapcsolatos hír még, hogy hétfőn Budapesten megműtötték Barna Szabolcsot, akire sajnos több hónapos kihagyás vár."
 
 

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!