nb1.hu

Próbajátékosokkal remekelt az NB II újonca a DAC ellen – reakció, videó

Szánthó Regő gólpasszt adott.

Remek teljesítmény a szlovák élvonal egyik topcsapata ellen
 
Hétfőn kezdte meg a felkészülést a Credobus Mosonmagyaróvár az új szezonra. Varga László együttesére már az első felkészülési mérkőzésen komoly erőpróba várt, hiszen az MTE Dunaszerdahelyre látogatott, az Európa Konferencia Ligában is érdekelt, a Fortuna Ligában az elmúlt idényben negyedik helyen záró DAC 1904 együtteséhez. Az óvári csapatban több próbajátékos is lehetőséget kapott a mérkőzésen, míg a másik oldalon a magyar játékosok mellett (a korábbi NB I-es gólkirály Hahn János, az ETO nevelés Szánthó Regő, az U21-es válogatott kapus Veszelinov Dániel, az olasz Palermóban is megforduló Balogh Norbert) mellett Adrian Gula már a válogatottaktól visszatérő labdarúgókra is számíthatott (Blackman – Panama, Davis – Panama, Ciganiks – Lettország, Krstovic – Montenegró).
 
Az 5. percben Szánthó Regő jobb oldali szögletét Kruzliak lőtte közelről a hálóba. 1-0. A félidőben mindkét vezetőedző alaposan felforgatta a kezdőcsapatot. Az 50. percben Illés jobb oldali szögletét Horváth Kevin csúsztatta meg a hosszú érkező D’Ursonak, aki egy átvétel után a bal alsóba lőtt. 1-1. A 72. percben Ciganiks bal oldali szögletét Dimun 11 méterről fejelte a bal alsó sarokba. 2-1. A mérkőzés mindhárom gólja szögletből született.
 
A Credobus Mosonmagyaróvár remekül helytállt a szlovák bajnokság egyik élcsapata ellen. Az európai kupaszereplését július 7-én, a Cliftonville ellen megkezdő DAC-nak sok sikert kívánunk az új idényre, megtiszteltetés volt, hogy ellenünk játszották az utolsó előtti felkészülési meccsüket.
Az óvári csapat szerdán az NB II-es Dorogot látja vendégül.
 
DAC 1904 – Credobus Mosonmagyaróvár 2-1 (1-0)
Dunaszerdahely, 200 néző
V.: Malárik
 
DAC: Veszelinov – Davis, Muhamegbegovic, Kruzliak, Veselovsky, Njie, Moumou, Szánthó, Blackman, Balogh, Kristovic.
Cserék: Trnovsky (kapus), Maric-Bjekic, Andzouana, Brunetti, Ciganiks, Dimun, Hahn, Ramadan, Andrezinho, Rymarenko, Nebyla, Sharani, Vitális
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Czingráber, Debreceni, Deák, Horváth K., Végh B., Tóth L., Gáncs, Stoiacovici, Illés, Boros G.
Cserék: Slakta, Molnár M. (kapusok), D’Urso, Simita, Nagy K., Szabó R., Nagy Z., Hulicsár, Borsodi, Buglyó, Szabó L., Papp Sz.
Gólszerzők: Kruzliak (5.), Dimun (72.) ill., D’Urso (50.)
 
Varga László: – Elégedett vagyok a látottakkal, hiszen egy olyan csapat ellen játszottunk szoros mérkőzést, amely az Európa Konferencia Ligában is érdekelt. Ez a találkozó remek lezárása volt a hétnek. Folytatjuk a munkát, és igyekszünk napról-napra, hétről-hétre tovább fejlődni, és készen állni a szezonkezdetre. 
 
 
     

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC