nb1.hu

Rangadó a Lokival: mennyire téma a meglepetéscsapatnál az NB I-be jutás?

Csúcsmeccs vár a budaörsiekre.

Ennél nagyobb rangadót tervezni se lehetne: a második Budaörs az éllovas DVSC-vel fog összecsapni vasárnap este az NB II-ben. A Loki szereplése borítékolható volt a szezon előtt, ellenben a budaörsiek sokakat megleptek. Azt sem szabad elfelejteni, hogy a Budaörs az idénynek Bognár György irányításával vágott neki, de a trénert szeptemberben a Paks elcsábította. 
 
Bognár örökébe Márkus Tibor lépett, de vele is szárnyal a gárda. A jó szereplésnek köszönhetően mennyire játszadoznak Márkusék a feljutás gondolatával?
 
"Néha szoktuk, de inkább poén szintjén. Nagyon kiélezett a bajnokság, ezt a Győr, valamint a Szentlőrinc elleni vereségeink kiválóan mutatják. Éppen ezért abszolút nem foglalkozunk a feljutással, főleg miután még csak a szezon fele ment el. Természetesen nagyon nagy dolog, hogy a második helyen vagyunk, de még ugyanennyi előttünk van a bajnokságból. Azért nyilván nem leszünk csalódottak, ha jövő májusban is a második helyen állunk majd" – fogalmazott a tréner a Budaörs hivatalos weboldalának.
 
Az első fordulóban a Loki 1-0-ra győzte le a Budaörs együttesét, de vasárnap lehetőség nyílik a visszavágásra.
 
"Minden mérkőzésre úgy megyünk ki, hogy győzni szeretnénk, bárki is legyen az ellenfél. Ehhez a meccshez is így fogunk hozzáállni. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Debrecennek milyen erős a kerete, nem véletlenül vezetik a tabellát, de ettől függetlenül nem feltartott kézzel futunk ki a pályára. Arra törekszünk, hogy megszorongassuk őket, és győzelemre fogunk játszani" – nyilatkozta Márkus.
 
A Budaörs-DVSC meccs vasárnap 19.30-kor kezdődik.
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC