nb1.hu

Rangadón lehet ma őszi bajnok az MTK

A Csákvár a listavezető ellen találna vissza a helyes útra.

Hétfő esti tévés összecsapáson lehet őszi bajnok az MTK, a Csákvár együttesét fogadják.
 
A szabadnapos Siófok kivételével az összes csapat pályára lépett tegnap, a ma esti párosítás főszereplőinek a kivételével. Mivel a második helyen álló Budafok is nyerni tudott, így jelen állás szerint még nem biztos az MTK őszi elsősége. Egy meccsel kevesebbet játszva, 1 pont az előnyük a piros-feketékkel szemben, egy győzelemmel viszont biztossá válna az őszi bajnoki címük a kék-fehéreknek.
 
Michael Boris vezetőedző elmondta mi változott a két csapat legutóbbi meccse óta:
 
,,Nemcsak a mi együttesünk, hanem az összes csapat fejlődött azóta. A Csákvárnak fiatal játékosai vannak a Puskás Akadémiától. Ugyan az utóbbi meccseik nem sikerültek jól, szeretik játszani a focit, a Nyíregyháza ellen például több, mint 550 átadásuk volt. Nagyon jól mozognak a középpályán, ezért nehéz mérkőzésre számítok."
 
Ha a hullámvölgy szóra rákeresünk az interneten, nem lennék meglepődve, ha a Csákvár utóbbi hetekben mutatott teljesítményével találnám szemben magam. Az elmúlt 5 fordulóban nem tudtak nyerni, azonban eddig így is 31 pontot gyűjtöttek, amivel az élmezőnyhöz sorolhatjuk őket. Amennyiben a listavezető ellen meg tudnák szakítani a rossz szériájukat, nagyobb önbizalommal kezdhetnék az új évet és akár harcban is lehetnének a feljutásért.
 
Visinka Ede így vélekedett a meccs előtt:
 
,,Úgy gondolom, túl vagyunk a nehezén, mintha a srácok kezdenének visszatalálni a korábbi kerékvágásba. Nem azt mondom, hogy nyerni fogunk, de biztos vagyok benne, nem adjuk olcsón a bőrünket. Sajnos Albert Istvánra és Major Gerire nem számíthatok sérülés miatt, de ezt már hét közben is tudtuk, s igyekeztünk megtalálni helyetteseiket. A hét közben ott voltam az MTK Diósgyőr elleni kupameccsén, s akkor tökéletes volt a Hidegkuti-stadion gyepszőnyege. Azóta pedig nem hullott újabb csapadék, azaz szerintem a talajjal lesz a legkisebb problémánk hétfőn este. Bizakodva várjuk a kilencven percet, jó lenne már a 31-ról 32-re (pontra) jutni."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC