nb1.hu

Régen történt ilyen a Szparival

Komoly terhelést kapnak a játékosok.

A Nyíregyháza a 7. helyről várhatja a folytatást az NB II-ben. A Szpari játékosai a válogatott szünet során sem a lábukat lógatják. A klub közleményéből az is kiderül, hogy végre teljes kerettel dolgozhatnak a nyíregyháziak, amire régen volt példa.
 
Íme a Nyíregyháza bejelentése:
 
"Rég volt ilyen, minden játékos egészséges a Nyíregyháza Spartacus keretéből, és a héten teljes csapattal készülhet az együttes. A korábbi kisebb sérült Papp Máté felépült, a komoly műtétek és hosszú rehabilitáció után visszatérő Sinanovic Sinan és Csilus Ádám is végre a többiekkel tréningezhet. 
 
– Kedden komoly terhelést kaptak a játékosok, és a héten vár még rájuk hasonló. Igyekszünk megerősíteni őket a bajnoki hajrá előtt, és javítani a gyorsaságukon is. Csilus Ádám és Sinanovic Sinan esetében fokozottan figyelünk arra, hogy milyen feladatokat, milyen intenzitással végezhetnek, de hosszú idő után végre a csapattal dolgozhatnak, ami mentálisan is sokat jelent számukra. Több hónap rehabilitáció után végre ismét ott lehetnek az öltözőben a társakkal – mondta Darabos Balázs erőnléti edző.
 
Csütörtökön újra két edzés vár a labdarúgókra. Délelőtt konditermi tréningen vesznek részt, délután pedig Örökösföldön folytatódik a munka."
 
A Szpari a következő bajnokiját a Haladás otthonában vívja. 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC