nb1.hu

Remek hír érkezett a kórházba került Feczesin Róbertről

Hivatalos bejelentés.

ÍME, A VASAS HIVATALOS BEJELENTÉSE:
 
,,Pénteki cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy Feczesin Róbert kórházba került. Játékosunknál még múlt héten – csütörtök reggel – szédülés és végtagzsibbadás jelentkezett, átmeneti agyi keringési zavarra utaló panaszok miatt haladéktalanul megkezdődött az orvosi kivizsgálása. Bár labdarúgónk állapota stabil volt, nem történt eszméletvesztés, a szakemberek döntése alapján azonban indokolttá vált a folyamatos kórházi megfigyelés, mellyel párhuzamosan speciális vizsgálatok és kezelések zajlottak.
 
A pontos diagnózis felállításához további vizsgálatokra is szükség lesz, azonban labdarúgónk szervezete a kezelésekre jól reagált, állapota továbbra is stabil, így már nincs szükség folyamatos orvosi felügyeletre, Robi ma elhagyhatta a kórházat.
 
Támadónk állapotával kapcsolatban számtalan aggódó és érdeklődő megkeresést, üzenetet, telefonhívást kaptunk az elmúlt napokban. Drukkereink jókívánságai természetesen eljutottak Robihoz, a felé áradó szeretet és bizalom sokat fog segíteni a visszatérésében. Amennyiben az orvosi stáb által megállapításra kerül a pontos diagnózis, tájékoztatni fogjuk szurkolóinkat."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC