nb1.hu

Remili elintézte a Gyirmótot – reakciók, videó

Komoly erőssége lehet a Siófoknak.

A hétvégén folytatódott a küzdelem az NB II-ben. A Siófok a Gyirmót otthonában vendégeskedett. A Balaton-parti csapat talán az NB II-es mezőny egyik legnagyobb erősítését hajtotta végre Remili Mohamed leigazolásával. A 34 éves futballista komoly rutinnal rendelkezik, valószínűleg a siófoki együttesben főszereplő lesz. 
 
Remili első bajnokija kiválóan sikerült a Balaton-parti alakulat mezében, hiszen kétszer is bevette a komoly terveket szövögető Gyirmót kapuját. A futballista először a nyolcadik percben villant meg, kb. 14 méterről lőtt a jobb alsó sarokba. A 20. minutumban pedig egy büntetőt értékesített, a két Remili-találat között Herjeczki is betalált. Az 1-3-as végeredményt végül Elek állította be. 
 

Gyirmót FC Győr – BFC Siófok 1-3

 

Sikerének köszönhetően a Siófok a negyedik helyen áll a táblázaton, míg a Gyirmót a hatodik pozícióból várhatja a folytatást. 
 
Csertői Aurél szerint a meccs elején koncentrációs problémák voltak a Gyirmótnál, emellett a kihagyott helyzetek is megbosszulták magukat.
 
"Dekoncentráltak voltunk a találkozó elején, aminek eredményeként sikerült is három gólt összeszednünk. A szünet után fölényben játszottunk, de ismét helyzetek sokaságát tudtuk kihagyni. Hazai pályán nem lehet három gólt kapni, nem is lehetett más az eredmény, csak vereség" – fogalmazott a gyirmótiak edzője.
 
Gál István elmondta, a nehézségek ellenére is igazi csapatként funkcionált a Siófok a hétvégén.
 
"Ismét megmutatták a fiúk – talán a szkeptikusoknak is -, hogy a héten végig söpört betegséghullám ellenére igazi csapatként tudnak küzdeni" – nyilatkozta a Siófok trénere.
 
GYIRMÓT FC GYŐR–BFC SIÓFOK 1–3 (1–3)
Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 324 néző. Vezette: Derdák Marcell (Kulman Tamás, Király Zsolt)
GYIRMÓT: Rusák – Krebsz, Lipták, Széles, Présinger – Vass Á. – Májer, Nagy P., Lázár P. (Tóth B., 65.), Herjeczki (Heffler N., 70.) – Mayer (Szabó L., a szünetben). Vezetőedző: Csertői Aurél
SIÓFOK: Hutvágner – Kővári (Magasföldi, 61.), Lorentz, Jagodics B., Kiss B. – Csilus T., Réti – György, Tajthy, Remili – Elek B. (Bora, 89.). Vezetőedző: Gál István
Gólszerző: Remili (0–1) a 8., Herjeczki (1–1) a 13., Remili (11-esből, 1–2) a 19., Elek B. (1–3) a 35. percben
 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC