nb1.hu

Révész Attila: Nem megyünk majd a szomszédba egy kis keménységért

Kisvárda – Még élénken él bennünk a Sopron elleni bajnoki.

 

A Kisvárda a vasárnapi, Kozármisleny elleni győzelem után csütörtökön a Sopront fogadja, aztán vasárnap Békéscsabára látogat, majd jövő héten, pénteken a Szolnok elleni hazai meccsel zárul a hárommeccses széria.

 

„Az őszi szezonban is csak néhány nap telt el a Kozármisleny és a Sopron elleni meccsünk között, de lényegi különbség és nagy könnyebbség hogy most nem kell oda-vissza ezer kilométereket utazni, hanem azt az időt a regenerációra tudjuk fordítani – mondta Révész Attila, a csapat szakmai igazgatója a klub honlapjának. – A csapat összeállításakor figyelembe fogjuk venni a játékosok állapotát, és biztos, hogy a következő két mérkőzésen a keret valamennyi ép játékosa foglalkoztatva lesz. Legutóbb végre nyertünk, bár azért annyira nem voltunk kétségbeesve az azt megelőző két mérkőzésünk miatt, hiszen a játékunkkal nem volt különösebb baj. Ugyanakkor végre gólokat szereztünk, és teljesen más légkörben kezdődött a heti munka, mint a Puskás Akadémia elleni vereségünk után.

 

Rudolf szerint Véber ráérzett a szerkezetváltásra

Ősszel csaknem a megszerezhető hat ponttal tért haza a dunántúli portyájáról a Várda, hiszen a kozármislenyi győzelmet követően Sopronban is vezetett a 89. percig, amikor végül a házigazda kiegyenlített, és az is maradt a végeredmény.

 

„Élénken él bennünk az a mérkőzés, nemcsak a balszerencsés végkifejlet miatt, hanem a korábban nálunk játszó Fazakas Géza és a csaknem hozzánk igazoló Erdélyi László ámokfutása miatt is, aminek következtében játékosunk, Izing Martin megsérült. – emlékeztetett rá Révész Attila, hogy vannak dolgok, amelyeken nehezen tud túllépni. – A harci kedvük várhatóan már nincs olyan fokon, mint augusztus végén volt, de ígérhetem, hogy ezúttal nem megyünk majd a szomszédba egy kis keménységért, és felvesszük majd az elénk dobott kesztyűt. Persze játékban akarunk majd elsősorban az ellenfél fölé kerekedni, ami nem lesz egyszerű, mert a Sopron fegyelmezetten védekező csapat, amely a legritkább esetben kap egy mérkőzésen két vagy több gólt. Így aztán fel kell készülnünk egyfajta türelemjátékra, a meccset adott esetben egy gól is eldöntheti, és azt mi akarjuk megszerezni, hiszen egyértelmű célunk az újabb győzelem megszerzése.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC