nb1.hu

Révész Attila szerint a ZTE szurkolói hatalmas pluszt adnak

Kisvárda – Ennek ellenére győzelmi esélyekkel küldi ki csapatát a pályára.

A Merkantil Bank NB II 12. fordulójának rangadóján a Zalaegerszeg fogadja a Kisvárdát. Az előző szezonban úgy kapott ki kétszer a Kisvárda a Zalaegerszegtől, hogy a hazai pályán 2–1-re és az idegenben 2–0-ra elvesztett meccsen a mutatott játékban felülmúlta ellenfelét. A vasárnapi összecsapás már csak azért is rangadó, mert a hazaiak a tabella 4. helyén állnak, míg a vendégek a dobogó képzeletbeli második fokán.  

 

– Én is úgy gondolom, hogy rangadó elé nézünk, ettől még a szokásos heti ritmusban készültünk – mondta a kisvárdai csapat szakmai igazgatója, Révész Attila a klub honlapjának. – A tavalyi meccseken talán túlságosan is tiszteltük a Zalaegerszeget, és bár továbbra is minden elismerésem az övék, ezt a fajta gátlásosságot mostanra már levetkőztük. A tisztelet nemcsak a korábbi bajnokcsapatnak jár, hanem elismerésre méltó az is, ahogy a ZTE-nél a szakmai stábban foglalkoztatják az egykori játékosokat, vagy amiként az utánpótlás neveléshez viszonyulnak. Remek kapcsolatban állunk a klub tulajdonosával is, úgyhogy örömmel látogatunk Egerszegre, különösen ilyen fajsúlyú mérkőzésre.

 

Az egerszegiek hazai eredménysora igazán tiszteletreméltó, öt otthoni meccsükből négyet megnyertek, nem kis meglepetésre a Budaörstől viszont kikaptak. A várdaiak ismerik a győzelemhez vezető utat?

 

– A Zetének mindig nagy segítséget ad a szurkolótábora, tehát jó hangulatú meccs elé nézünk – folytatta Révész Attila. – Nekünk megvan a saját játékstílusunk, amelyből senki ellen nem engedünk, és késznek tartom a csapatot arra, hogy bárki otthonában győzelmi szándékkal lépjünk a pályára.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC