nb1.hu

Révész: Az NB II-ben is az egyik legvédekezőbb csapat a Békéscsaba

Kisvárda – A várdaiak észnél kell lenniük, a köztes utat találnák meg.

A legutóbbi hazai fellépéshez (Puskás Akadémia, 2–2) hasonlóan vasárnap (kezdés: 17.30) ismét olyan csapatot lát vendégül a Kisvárda Master Good, amely tavasszal búcsúzott az élvonaltól. Azóta a várdaiak túljutottak a két meccsből és egy utazásból álló dunántúli túrán (Kozármisleny 2–0, Sopron 1–1), míg a csabaiak szerdán éppen a Puskás ellen szerezték meg bajnokságbeli első győzelmüket (5–0).

 

– A Békéscsaba eddigi szereplése minden várakozást alulmúlt, de a szerdán elért eredménye arra utal, hogy sokkal többre képes a csapat – mondta a következő ellenfélről Révész Attila szakmai igazgató a szon.hu-nak. – Több futballistájuk maradt az NB I-es keretből, és a stílusuk sem nagyon változott, magyarán a másodosztályban is az egyik legdefenzívebb futballt képviselik. Nagyon észnél kell lennünk, hogy ez ellen milyen harcmodort válasszunk.

 

A helyzet már csak azért sem hétköznapi, mert az elmúlt napokban nemcsak a pontokat, hanem a kilométereket is gyűjtötte a társaság, amely a soproni fellépése után csütörtök reggel fél hatra ért haza Kisvárdába.

 

– Nekünk kell a legtöbbet utaznunk az NB II-es csapatok közül, a leghosszabb túrák közül kettőt letudtunk, ennek köszönhetően nagyon fáradtak a játékosok – folytatta Révész Attila. – A kezdő tizenegyet a mérések eredményei alapján jelöljük ki, illetve figyelembe vesszük a Békéscsaba várható hadrendjét is. A csabaiak gyengébb szereplése ugyanis abban keresendő, hogy a gyengébbnek vélt csapatok ellen, amikor irányítaniuk kellett volna a játékot, akkor ezt nem tudták megtenni, és rendre kikaptak. Ugyanakkor nekünk nemcsak az eredményességet, hanem a hazai közönség kiszolgálását is figyelembe kell vennünk, tehát a köztes utat kell megtalálnunk. Ez a Soroksár ellen vagy éppen a Kozármislennyel szemben sikerült, bízom benne, hogy most sem lesz másként.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC