nb1.hu

Révész szerint erősebb a Kozármisleny mint az ősszel

Kisvárda - Csütörtökön a Soproni VSE látogat a Várkertbe.

Zsinórban négy vereség után, ha vasárnap nem is úgy szaladtak át a Kozármislenyen, mint a kés a vajon, összességében magabiztosan gyűjtötték be a három pontot a kisvárdaiak(30), és négy fiaskó után, 2017-ben pedig először újra megérezték a győzelem ízét.

 

Szervezett csapat a Kozármisleny, amely a szó szoros értelmében futballozik is, és ez némileg megkönnyítette a dolgunkat nyilatkozta Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója a klub honlapjának.

 

Büszke vagyok a játékosokra, mert nagyon akarták, hogy megszakadjon a rossz sorozatunk, és ennek érdekében kizártak mindenféle külső körülményt. A gólok eloszlására is odafigyeltünk, hiszen csatár, középpályás és védő is betalált. Ezen a pályán nem lehetett a folyamatos futballt felvállalni, nem lehet olyan gyorsan járatni a labdát, hogy megtaláljuk a réseket, ezért a cél szentesítette az eszközt, és a megszokottnál többször vállalkoztunk hosszú indításokra.

 

 

Szanyó Károly szerint az első gólig azt játszották amit terveztek, de az első gól után az ellenfél folyamatosan felőrölte őket. Úgy véli nekik nem a Kisvárdát kell megverni elsősorban, de azért nem árt "csipegetni" az ilyen csapatoktól is néhány pontot.

 

A várdaiak újabb hazai meccsére sem kell sokat várni, hiszen a hétközi, csütörtökre kiírt fordulóban a Soproni VSE látogat a Várkertbe.

 

Elsírta magát a SZEOL kapusa – videó! – NB2.hu

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC