nb1.hu

Rombolós mérkőzést nyert meg az ETO

Hajtottak és küzdöttek.

 

A Győri ETO percről-percre-szerű beszámolója:

 

"Küzdelmes mérkőzésen győzött csapatunk a kiválóan romboló Bős otthonában. Szimcso szerzett előnyt, amit a szünetig ajándék lehetőséggel kiegyenlített Gabcikovo.

 

A szünetet követően több győri lehetőség után Andric szerezte meg a győzelmet, emellett Bagi növelhette volna előnyünket, de szabadrúgása a felső lécen csattant.

Bíztunk benne, hogy a komáromi vereség után javít csapatunk az esti edzőmérkőzésen. Szoros és harcos mérkőzésre számítottunk, a Gabcikovo deffenzív felállásban játsszva kontrajátékra rendezkedett be.

Az ETO vette a kezébe az irányítást, mezőnyfölényét megtartva a hazai védelmet a félidő derekán sikerült feltörni. Ekkor Bagi készítette le a labdát a bal szélen, Szánthó nagy labdát adott a berobbanó Szimcsonak, aki a kifutó kapus mellett helyezett a hálóba (0-1). Megszereztük a vezetést!

A gól után lendületesebben és harcosabban kezdett játszani a Bős, azonban jól zárt a védelmünk egyetlen kivétellel, amiből végül a házigazdák egyenlítése is megszületett.

Vári emelte haza a labdát, amit Horváth T. rosszul talált el, éppen a hazai ék elé passzolt, aki köszönte a lehetőséget kiegyenlítette az állást (1-1).

A szünet kiegyenlítődött a mérkőzés egy rövid ideig, majd az ETO ritmust váltott, ami már nem feküdt a Gabcikovónak, több esetben is rajtunk múlt, hogy nem szereztük meg ismét a vezetést.

A 72. percben a sokadik formás támadás után megérdemelten lőttük be második találatunkat, amikor Kovács K. beadását Andric pofozta közelről a hálóba (1-2).

Bagi szabadrúgása is megért volna egy újabb győri gólt Vashkeba buktatása után. Bagi mesterien csavarta el a labdát a sorfal mellett, de felső lécen csattant labdája.

A szlovák csapatnak is volt még egy lehetősége a hajrában, de Horváth T. kezében halt el a próbálkozás.

Az ETO megérdemelten nyerte hatodik felkészülési mérkőzését a Gabcikovo gárdája ellen, akik remek edzőpartnereknek bizonyultak ebben az évben is."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC