nb1.hu

Saját nevelésű játékosával hosszabbított a Vasas

Hivatalos bejelentés!

Íme, az angyalföldiek közleménye:
 
"Szilágyi Zoltánnal szerződést hosszabbított a Vasas.
 
Klubunk 2021. 06. 30-ig szóló megállapodást írt alá a fiatal játékossal. A 20 éves védő a Vasas Kubala Akadémia növendéke (bár a csapatokat üzemeltető cégek különbözőek, de mégis angyalföldiek, ezért az a cím, ami – a szerk.) két éven át kölcsönjátékosként a Siófoknál szerepelt, jelentős rutint szerezve ezzel a felnőtt futballban. 
 
Idén nyáron visszatért a Vasashoz, amely nagy pillanat volt a karrierjében.
 
– Hat éve – mióta az angyalföldi utánpótlásban vagyok – arra vártam, hogy egyszer bemutatkozhassak a Vasas nagy csapatában. Ez az álmom nemrégiben valóra vált, most pedig egy újabb valósult meg ezzel a szerződés-hosszabbítással. A Vasasban nevelkedtem, nagyon szeretem az egész klubot és azt övező szurkolói közeget is. Mindezek óriási szerepet játszottak a döntésemben. Elsődleges célom, hogy minél többször pályára lépjek a csapatban, de tudom, hogy ennek érdekében folyamatosan sokat kell nyújtanom, hiszen a keretben nagyon komoly a konkurencia. Minden pillanatban azért dolgozom, hogy idővel az újjáformálódó Vasas meghatározó játékosává váljak. Óriási álmom válna valóra, ha később a klub színeiben mutatkozhatnék be az NB I-ben – nyilatkozta a szerződése aláírását követően Szilágyi Zoltán honlapunknak.
 
Újjáformálódó csapatunkban komoly szerep jut a tehetséges védőnek, hiszen Szilágyi az összes őszi bajnokin pályára lépett eddig, ráadásul 5 alkalommal a kezdőcsapat tagja volt.
 
– Szilágyi Zoltán olyan tehetség, aki hosszú időre megoldhatja a Vasas középső védő posztját. Zoli fizikai adottságai kiemelkedőek, emellett céltudatos és alázatos a labdarúgással, ami a további fejlődésének alapja lehet – mondta a játékosról Domonyai László klubigazgató.
 
Fiatal játékosunknak további sok sikert kívánunk csapatunk színeiben."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC