nb1.hu

Saját söre lett az ETO-nak!

Hivatalos bejelentés.

Az ETO közleménye:
 
"Csütörtökön délelőtt sajtótájékoztatót tartottak az ETO Park VIP-termében, ahol bejelentették, hogy megállapodást kötött egymással az ETO FC Győr és a Vaskakas Sörfőzde. Ennek eredményeképp megszületett az ETO Pils.
 
A sajtótájékoztatón részt vett Radnóti Ákos, Győr sportért felelős alpolgármestere, Vida Norbert, a
Vaskakas Sörfőzde ügyvezetője és sörfőző mestere, Soós Imre, az ETO FC ügyvezető igazgatója, valamint Horváth Cs. Attila, klubigazgató. Alpolgármester úr elsőként elmondta, hogy nagyon jónak tartja a kezdeményezést, hiszen több európai élcsapathoz hasonlóan, már az ETO-nak is van saját söre, ami marketing szempontból is egy nagyon jó eszköz. Vida Norbert ismertette az ETO Pils-t, és bemutatta az üvegeket, amelyeken a ’63-as, ’82-es, ’83-as és 2013-as bajnokcsapat névsora található, valamint a későbbiekben kibővül a kínálat Verebes József karikatúrájával, az olimpiai bajnokaink képeivel, és ezen kívül lesz egy „általános”, ETO címerrel ellátott változat is. Végezetül Soós Imre ügyvezető úr elmondta, hogy az ETO mindig tiszteleg a dicső múlt előtt, ez is ennek egy formája. Emellett örömét fejezte ki, hogy egy helyi kisvállalkozással sikerült megkötni ezt a megállapodást.
 
A sörök holnaptól már elérhetőek lesznek, az árusító üzletek listáját hivatalos felületeinken közzé tesszük, valamint a pandémia elmúltával a stadionban, csapolt formában lesz kapható."

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC