nb1.hu

Sannino kéréssel fordult Mátyus felé

Nem tudott ellenállni a kísértésnek az olasz tréner.

A Haladás-Honvád Magyar Kupa párharcnak a második felvonása már sokkal sportszerűbb csatát hozott, mint a botrányos véget érő első meccs. A szurkolók között eddig sem voltak nézeteltérések, ennek ezen a meccsen is hangot adtak és a mérkőzés lefújása után a vezetőedzők is bebizonyították, hogy nincsen köztük harag.
 
A 2-1-es vasi sikerrel, de kispesti továbbjutással zárult meccs után a két tréner kezet fogott, majd mentek a dolgukra. Mátyus és Sannino később azonban még összefutott az öltözőfolyosón, amikor végigtolták rajta a hazai játékosoknak szánt vacsorát. Az olasz tréner érdeklődését leginkább a desszert keltette fel, ami egy tiramisura hasonlító somlói galuska volt. Viccesen kérlelte a személyzetet, hogy kínálják meg a finomságból, ám ők tovább tolták azt az eredeti úti célja felé.
 
Negyedórával később, amikor Mátyus János nyilatkozni indult, Sannino előállt a kérésével, amik süket fülekre találtak a személyzet részéről. A Haladás trénere erre átkarolta az olasz kollégáját és odavezette a paravánokkal elkerített vacsorázórészre, ahol Sannino boldogan falatozhatott a desszertből.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC