Schindler csalódott, Csertői szerint megérdemelték - NB II-es értékelések - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Schindler csalódott, Csertői szerint megérdemelték - NB II-es értékelések

Juhász Gergely - 2021. May 10. Monday 09:41
Mátyus gratulált, Toldi elmondta, hogy mi segített.
Kép forrása: vasasfc.hu
A 37. fordulót rendezték vasárnap az NB II-ben, megvan az összes kieső, azonban a feljutás még mindig nem dőlt el, de lépéshátrányba került a Vasas. Cikkünkben összeszedtük az edzői értékeléseket.
 
SZENTLŐRINC SE–DEBRECENI VSC 1–3 (1–1)
 
Marián Sluka (Szentlőrinc): ,,Kis hiányérzetem ugyan van, de a fő célunkat már a múlt héten elértük. Visszakaptam a pályán, amit megbeszéltünk, az első félidőben sokkal tudatosabban futballoztunk, de hiába lőttünk még egy szabályos gólt. Bár a 65. percig kiválóan futballoztunk. Utána jött néhány rossz döntés, amit a Debrecen kihasznált."
 
Toldi Gábor (DVSC): ,,Számunka nem kezdődött jól a mérkőzés, az első félidő nem a miénk volt, de a másodikban már megérdemelten nyertünk. Sokat segített, hogy a szünetben igazi centert tudtam pályára küldeni."
 
KAZINCBARCIKAI SC–GYIRMÓT FC GYŐR 1–2 (0–1)
 
Kriston István (Kazincbarcia, megbízott edző): ,,Megpróbáltunk meglepetést okozni a feljutásra aspiráló vendégek ellen. Az első félidő kiegyenlített volt, annak ellenére, hogy kaptunk egy demoralizáló gólt, vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe. Az utolsó pillanatig megvolt a remény, de egy büntető eldöntötte a pontok sorsát."
 
Csertői Aurél (Gyirmót): ,,Összességében megérdemeltük a győzelmet, hiszen sok helyzetet dolgoztunk ki. Ellenfelünk a mi hibánkból tudott egyenlíteni. Utána kissé kapkodóvá vált a játékunk, de gyűrtük-gyűrtük ellenfelünket és ez végül eredményre vezetett."
 
AQVITAL FC CSÁKVÁR–BFC SIÓFOK 1–2 (0–0)
 
Visinka Ede (Csákvár): ,,Látszott, hogy a vendégek felszabadultan játszhatnak, s nekünk van igazi tétje a mérkőzésnek. Vezettünk, győztesnek tűntünk, de fiatal csapatomnak meg kell tanulnia lezárni az ilyen mérkőzéseket. Mivel nem tettük, súlyos árat fizettünk. Azért örülünk a bent maradásnak..."
 
Mihalecz István (Siófok): ,,Az első félidőben a hazaiak, szünet után mi domináltunk. Az döntött, hogy mi nem csak tizenegy, hanem tizenhat játékosunkra számíthattunk, a cserék hozzátették a magukét."
 
SZOMBATHELYI HALADÁS–BUDAÖRSI SC 4–3 (2–1)
 
Mátyus János (Haladás): ,,Az utolsó hazai mérkőzésünkön győzelemmel sikerült elköszönnünk a nézőktől. Nagyon fontos volt a győzelem, és gratulálok a játékosoknak, mert maximális teljesítményt nyújtottak."
 
Márkus Tibor (Budaörs): ,,Nem kezdtük jól a mérkőzést, enerváltan, lassan játszottunk. Nem volt bennünk kellő agresszivitás, ennek tudható be, hogy kétgólos hátrányba kerültünk. Az első félidő végén feljavult a játékunk és visszajöttünk a meccsbe. A második játékrészben két egyéni hibából kaptunk két gólt, de volt tartás a csapatban és sikerült szorossá tenni az eredményt, sőt még a döntetlenhez is megvoltak a lehetőségeik, de érzékelhető volt, hogy fejben elfáradtunk."
 
SOROKSÁR SC–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 3–0 (0–0)
 
Lipcsei Péter (Soroksár): ,,Nem vettük felvállról ezt a mérkőzést, hiszen a Kaposvár jó játékosokból áll, függetlenül attól, hogy kiestek a bajnokságból. Az első félidőben is voltak ziccereink, de nem tudtuk feltenni a pontot az i-re. A második félidőben ugyanazzal az elánnal küzdöttek, s ez az akarat meghozta a szerencsét is. Így maradéktalanul elégedett vagyok."
 
Barna László (Kaposvár): ,,A Soroksár sokkal többet birtokolta az egész mérkőzésen labdát. Nekünk az volt az elképzelésünk, hogy rögzített helyzetből veszélyesek legyünk, ez az első félidőben sikerült is, gólt is szereztünk belőle, de valamilyen szabálytalanság miatt ezt nem adta meg a játékvezető, a második félidőben pedig alig jutottunk el az ellenfél kapujáig. Tudtam, hogy játékban nem tudunk az ellenfél fölé nőni, de azt sajnálom, hogy egy szabadrúgás gól után ennyire összeesett a csapat."
 
DEBRECENI EAC–PÉCSI MFC 2–2 (2–1) 
 
Sándor Tamás (DEAC): ,,Jól kezdtünk, s bár az ellenfél szerzett vezetést, ez sem törte meg a csapatot, így sikerült még az első félidőben fordítanunk. A folytatásban nagy nyomás nehezedett a csapatra, próbáltuk tartani az eredményt, de végül egyenlített a Pécs. Csalódott vagyok, mert győzelmet érdemeltünk volna."
 
Vas László (Pécs): ,,Dekoncentráltan, sok hibával kezdtük a meccset, hiába szereztünk vezetést, megérdemelten vezetett a szünetben a DEAC. A második játékrészben jobban játszottunk, s bár a hajrában egyenlítettünk, az eredménnyel nem lehetek elégedett. "
 
DOROGI FC–FC AJKA 0–1 (0–1)
 
Fenyvesi László (Dorog): ,,A mezőnyben kiegyenlített játék folyt, de egy védelmi hiba eldöntötte a három pont sorsát. Gól nélkül nem lehet nyerni, és sajnos ma sem volt olyan játékosom, aki nehéz szituációban betalált volna."
 
Kis Károly (Ajka): ,,Nagyon büszke vagyok a csapatra, hiszen ezzel a győzelemmel még szebbé tettük a tavaszt, és már biztos, hogy ötödiknél rosszabb pozícióban nem zárhatunk. Nagy küzdelem folyt a pályán, mindkét csapatnak voltak lehetőségei, de úgy érzem, hogy egygólos sikerünk megérdemelt, mivel többször is eldönthettük volna a találkozót."
 
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE–SZOLNOKI MÁV FC 3–2 (1–2)
 
Preisinger Sándor (Békéscsaba): ,,Az első félidőben ugyanabba a vízbe léptünk, mint a korábbiakban, nem értékesítettük helyzeteinket, hét ziccerünkkel szemben a Szolnoknak csak egy volt. A második félidőben a cserék jót tettek játékunknak, megújultunk és megfordítottuk a mérkőzést. Dolgozunk tovább!"
 
Csábi József (Szolnok): ,,Egy agyonnyert meccset veszítettünk el. Ki kell elemezni azokat a hibákat, amelyeket az utolsó tizenöt-húsz percében elkövettünk, mert ez a fajta védekezés eddig nem volt ránk jellemző. Egész évben stabilan játszott a csapat."
 
WKW ETO FC GYŐR–SZEGED-CSANÁD GA 0–1 (0–0)
 
Dobos Barna (Győr): ,,Először is kitérnék az elmúlt időszakra. Szinte minden játékos megkapta a lehetőséget arra, hogy bizonyítsa, helye van a keretben. Sajnos azt kell mondanom, sokan nem éltek ezzel a lehetőséggel. Jövőre egy olyan keretet kell tudnunk kialakítani, ami egységesen tud gondolkodni, és nyerő típusú emberekből áll. Azt gondolom, hogy megfelelő tudásszint kell ahhoz, hogy sikeresek legyünk a jövőben."
 
Vukmir Dragan (Szeged): ,,Először is szeretnék gratulálni a csapatomnak! Véleményem szerint egy nagyon nehéz mérkőzést tudtunk megnyerni. A Győr jól futballozott, volt néhány helyzete is. Szünetben megbeszéltük a fiúkkal, hogy több van a csapatunkban, és ezután oda tették magukat, hogy a mérkőzés végén siker legyen."
 
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS–VASAS FC 2–0 (1–0)
 
Huszák Géza (Nyíregyháza): ,,Színvonalas mérkőzés volt, tudtuk, hogy a Vasas támadóinak nem szabad elég helyet hagyni. Jókor rúgtuk a gólt, kicsit visszább álltunk ezt követően, jött is a Vasas, kapufát lőttek, de a mi kontráink is veszélyesek voltak. Élvezetes mérkőzés volt a szurkolók számára is. Ma utoljára játszottunk ebben a stadionban, sikerült emlékezetessé tenni a búcsút." 
 
Schindler Szabolcs (Vasas): ,,Csalódottak vagyunk, az első félidőben nem találtuk a ritmust, ellenfelünk viszont kihasznált egy lehetőséget. Fordulás után sok helyzet maradt ki, a hazaiak pedig egy kontrával eldöntötték a mérkőzést. Sok helyzetet hagytunk ma ki. A saját kezünkben volt a feljutás, próbáltunk élni vele, de nem sikerült."
LEGFRISSEBB HÍREK
2021. 06. 12. 17:44

Eb2020: hol folytatja Szalai Ádám?

Megszólalt a sportigazgató.
2021. 06. 12. 17:05

Eb2020: vb-győztes játékos szurkol a magyaroknak - nyilatkozatok

Miért jár föld felett a Fradi kapusa?
2021. 06. 12. 15:51

Gyirmót: szerződést hosszabbított a "Jolly Joker" - reakció

Hivatalos bejelentés.
2021. 06. 12. 14:46

Nyerőember lett az MTK tehetsége - részletek

Már a kék-fehér csapatban is többször bizonyított.
2021. 06. 11. 20:00

A Honvédtól igazolt a Budafok, változások Soroksáron - esti híradó

Nagy fogás Győrben, távozók Dorogon, két budaörsi hosszabbított.
2021. 06. 10. 20:47

Németországból igazolt a III. Kerület

Hivatalos bejelentés.
2021. 06. 11. 21:10

DVTK- és Honvéd-nevelés a Tiszaújvárosnál, visszatérő Kozármislenyben - esti híradó

Formálódik a sényői keret, megvan az év legjobbja Bicskén.
2021. 06. 11. 19:36

Megvan az Eger új vezetőedzője - esti híradó

Távozókat jelentett be a Füzesgyarmat és a Tiszafüred.
2021. 06. 12. 14:05

Eb2020: a mieinknek is bókolt a portugál játékos

A koronavírus is szóba került.
2021. 06. 12. 13:03

Ausztriában edzőtáborozik a Vidi - részletek

Négy edzőmeccs is szerepel a programban.
2021. 06. 10. 19:01

Hollandiából igazolt a Vasas - esti híradó

Három játékossal erősíthet az ETO.
2021. 06. 09. 19:07

Távozók Kecskeméten és a Kerületnél, érkező Budafokon - esti híradó

Két játékos hosszabbított Csákváron.
2021. 06. 09. 19:30

Megvan a Sopron és a Füzesgyarmat új edzője, távozik Egerből Vitelki Zoltán - esti híradó

Érkezők és távozók az ESMTK-nál.
2021. 06. 08. 15:03

Sényő: három távozó, négy érkező

Hivatalos bejelentés.
2021. 06. 12. 12:30

Puskás Akadémia: rutinos csatár és védő is érkezhet

A gólvágó Angliában és Olaszországban is megfordult.
2021. 06. 12. 11:42

Eb2020: miért volt nehéz dolguk az olaszoknak? - reakciók

Az itáliai lapok is megünnepelték a sikert.
2021. 06. 12. 11:10

Eb2020: melyik világklasszissal van egy szinten Gulácsi?

Marco Rossi dicshimnusza.
2021. 06. 12. 08:11

Eb2020: exkluzív felvétel a franciák edzéséről - videó

Még hazájukban hangoltak.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1DVSC80
2Gyirmót FC Győr78
3Vasas FC78
4PMFC64
5FC Ajka62
6Budaörs59
7Nyíregyháza Spartacus FC57
8Szolnoki MÁV FC57
9Szeged-Csanád Grosics Akadémia56
10Soroksár SC54
11Szombathelyi Haladás54
12WKW ETO FC Győr46
13BFC Siófok45
14Dorogi FC44
15Békéscsaba 1912 Előre44
16Szentlőrinc42
17Aqvital FC Csákvár38
18Kolorcity Kazincbarcika33
19Kaposvári Rákóczi FC33
20DEAC23
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!