Schindler elégedetlen, a Loki nagy hibái - NB II-es értékelések - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Schindler elégedetlen, a Loki nagy hibái - NB II-es értékelések

Bíró Ádám - 2021. April 29. Thursday 11:25
Bosszús Gálhidi, Várhidi utódja nehezen szólalt meg.
Kép forrása: dvsc.hu
Hétközi fordulóval folytatódott a küzdelem az NB II-ben. A Vasas és a Loki botlását kihasználta a Gyirmót, így az élmezőny még sűrűbbé vált. A kiesés rémétől fenyegetett Kaposvár kikapott a sereghajtó DEAC otthonában. A Siófok a Kazincbarcika legyőzésével nagy lépést tett a bennmaradás felé. Cikkünkben ezúttal is összegyűjtöttük az edzői értékeléseket. 
 
DEAC-Kaposvár 3-0 (gólszerző: Bényei 38., Nagy K. 56., Sidibe 85.)
 
Sándor Tamás: "Vannak olyan játékosaink, akik most szerzik vissza a formájukat a koronavírus után. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, harcosak, agresszívak voltunk. Végig mi domináltunk a találkozón, a kiállítás után pedig főleg, s mindez el is döntötte az összecsapás sorsát."
 
Disztl László: "Nehéz megszólalni, azt gondoltuk, hogy ez a mérkőzés az utolsó lehetőségünk a győzelemre. Volt itt minden: meg nem adott gól, tizenegyes, kiállítás, érzésünk szerint egy lesgól is. A hozzáállással elégedett vagyok, a játék minőségével és egyes egyéni teljesítményekkel nem."
 
PMFC-FC Ajka 0-1 (gólszerző: Soltész 2.)
 
Vas László: "A csapatot nem érheti szemrehányás, a játékosok mindent megtettek, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de ezeket nem sikerült gólra váltani. Kicsit talán fáradtak voltunk, bizonyos játékhelyzetekben rossz döntéseket hoztunk, hiába dolgoztunk ki több helyzetet, ezt a játékot gólra játsszák."
 
Kis Károly: "Nagyon jó csapat otthonában nyertünk, a korai vezetés meghatározta a játék képét, ezután kontrajátékra rendezkedtünk be, ami fekszik nekünk. A két együttes bizonyította, hogy nem véletlenül áll előkelő helyen a tabellán."
 
Soroksár-Vasas 2-2 (gólszerző: Csernik 23., Valencsik 53., ill. Szatmári 33, Hidi M. 94.)
 
Lipcsei Péter: "Elveszítettünk két pontot... Sokkal jobban játszottunk, mint a Vasas, nem is látszott a tabellán lévő helyezésbeli különbség. Ilyen a futball, figyelmetlen vagy, és a hosszabbításban kapsz egy gólt, amellyel egyenlít az ellenfél. Ezeket a rutintalanságokat le kell vetkőznünk."
 
Schindler Szabolcs: "Két részre bontanám a mérkőzést. Egyrészről nem játszottunk jól, másrészt viszont azzal, hogy a sírból hoztuk vissza a meccset, a csapat megmutatta a tartását. Sikersorozatban voltunk, amihez ennél sokkal többre van szükség, de sajnos a mai napban ennyi volt. Az eredménnyel elégedetlen vagyok, többet vártam a csapattól, de a futball világa ilyen. Sokáig nem kell szomorkodunk, készülünk a következő mérkőzésre, csak arra fókuszálunk, hogy az utolsó három találkozót megnyerjük."
 

Harc a feljutásért: a Vasas, a Loki vagy a Gyirmót sorsolása a legnehezebb?

 

Dorog-Szeged 2-3 (gólszerző: Szerencsi 27., Belényesi 70., ill. Oláh 35., Haruna 50., Gajdos 79.)
 
Fenyvesi László: "A döntetlent megérdemeltük volna, de a Szeged jobban használta ki gólszerzési lehetőségeit. Csalódott vagyok."
 
Dragan Vukmir: "Tiszta szívből gratulálok a játékosaimnak! Végig kontrolláltuk a mérkőzést, de sajnos kaptunk egy olyan gólt, amilyet ilyen szinten nem szabad, majd sikerült fordítanunk, de ezt követően ismét egy elkerülhető találatot szerzett az ellenfél. Szerencsére erre is volt válaszunk, így megérdemelten nyertünk."
 
Szentlőrinc-Haladás 1-0 (gólszerző: Mervó 51.)
 
Marián Sluka: "Szervezett játékot nyújtottunk, de csak a huszadik perc után mentünk át jól védekezésből támadásba. Életmentő három pontot szereztünk, de lazításra semmi okunk."
 
Mátyus János: "Jól kezdtük a mérkőzést, sajnos az egyetlen ziccerünket nem sikerült gólra váltanunk. Míg a másik oldalon, ugyanarról a helyről ellenfelünk megszerezte a vezetést és utána már őrizte előnyét. A futballt gólra játsszák, a Szentlőrinc kevés helyzetéből egyet kihasznált - megérdemelten nyert, gratulálok neki. Az egyetlen pozitívuma a mostani időszaknak, hogy az elmúlt hónapokban annyi pontot szereztünk, hogy biztosan bentmaradtunk. A támadójátékunk meddő volt, nem voltak ziccereink, így nem is tudtunk gólt, gólokat szerezni.
 

Feljutás: még bőven izgulhat a Vasas és a Loki is - eredmények, tabella

 

 
Nyíregyháza-Gyirmót 0-1 (gólszerző: Varga B. 73.)
 
Gálhidi György: "Nagyon boszús vagyok. A Siófok elleni meccs után elnézést kért a játékvezető egy meg nem adott büntető miatt, Szolnokon Papucsek Barnával szemben szabálytalankodtak mégis megadták a gólt, most meg 60 percet kellett emberhátrányban játszanunk egy erősen vitatható kiállítás miatt. Ezt már nem bírta el a csapat. A fiúk becsülettel küzdöttek, a végén kockáztattunk, és kis szerencsével egyenlíthettünk volna. Sajnálom, hogy nem sikerült."
 
Csertői Aurél: "Az első félidőben jól kezdtünk, de a kiállítás kicsit minket zavart meg, a Nyíregyháza pedig nagyon harcosan és jól védekezett. A végén szerencse is kellett ahhoz, hogy nyerjünk, de fontos három pontot szereztünk ma."
 
Győr-Szolnok 2-3 (Lipták 56., Fejes 81., ill. Kovács O. 23, Tisza 29., Novák 84. - 11-esből)
 
Dobos Barna: "Csalódottak vagyunk, hiszen már az első félidőben hátrányba kerültünk. Készültünk arra, hogy a pontrúgásokat levédekezzük, valamint azt meg kell jegyeznem, hogy sokkal nagyobb harcosságot várok el a játékosoktól, mint az első játékrészben. A második félidőben aztán javult a játékunk, visszajöttünk a mérkőzésbe, de sajnos a végén egy nagy hiba eldöntötte a három pont sorsát."
 
Csábi József: "Két ellentétes félidő volt. Az elsőben le kellett volna rendeznünk a mérkőzést. Szünet után felpörgött az ETO, egyenlíteni is tudott, de az, hogy ezek után meg tudtunk újulni, azt bizonyítja, hogy léptünk egy szintet."
 
Békéscsaba-DVSC 4-4 (gólszerző: Lukács 51., 68. - mindkettőt 11-esből, Paudits 59., 78., ill. Szécsi 26., Bévárdi 49., Kinyik 76., Dzsudzsák 82.) 
 
Preisinger Sándor: "Az első félidőben nem voltunk kellőképpen agresszívak. A félidőben kicsit átbeszéltük a dolgokat, átálltunk egy másik játékrendszerre, amely sokkal jobban működött. Megjöttek a gólok is, nagyszerűen játszott a csapat. Kicsit hiányérzetem van, mert a negyedik gólnál jó ideje feküdt a földön a játékosunk. Ott korrektebb lett volna, ha kirúgják a labdát, de sajnos nem így történt. Nagyszerű csapat ellen, jó focit játszottunk, nem véletlen, hogy ennyi egykori válogatott játékos van köztük. Ma fel tudtunk nőni a szintjükhöz."
 
Toldi Gábor: "Az első félidőben és a második felvonás elején is az történt, amit szerettünk volna, megvolt a megnyugtató kettő nullás előny. A Lokinak azonban a legnagyobb ellenfele saját maga, hiszen könnyed gólokat kaptunk, rendkívül nagy hibákat követtünk el ezekben a periódusokban. Ennek köszönhetően a Békéscsaba vérszemet kapott, és futnunk kellett az eredmény után. A realitás az, hogy kihoztunk belőle egy négy négyet. Közönségszórakoztató mérkőzés volt, bár számunkra nem volt az. Amíg ilyen elemi hibákat követünk el, addig bizony nem érdemlünk győzelmet."
 

Nagyon kiakadt Dzsudzsák Balázs

 

 
Csákvár-Budaörs 0-2 (gólszerző: Molnár 41., Halmai 84.)
 
Visinka Ede: "Nem tudtuk lehozni nullára a meccset, a kapott gól után pedig csak futottunk az eredmény után. Sajnálom játékosaimat, mindent megtettek a pontszerzés érdekében, de sajnos ez a valóság."
 
Márkus Tibor: "Az első félidőben jól játszottunk, megvoltak a helyzeteink, és a szünet előtt sikerült vezetést szereznünk. A második játékrészben mezőnyfölényben futballoztak a hazaiak, azonban annyira masszívak és egységesek voltunk, hogy nem találtak rajtunk fogást. Ellentámadásaink veszélyesek voltak, több lehetőségünk is volt, amiből egyet ki is használtuk, ezzel pedig bebiztosítottuk győzelmünket."
 
Kazincbarcika-Siófok 0-1 (gólszerző: Balogh 78.)
 
Kriston István: "Ezúttal sem léptük át saját árnyékunkat, ennek nem is lehetett más a következménye, csak egy ilyen eredmény."
 
Mihalecz István: "Hatalmas küzdelem, de nem túl magas színvonalú játék folyt a pályán. Csapatom óriási becsvággyal küzdött, a mérkőzés egyetlen klasszis megoldását is mi mutattuk be, és ez gólt eredményezett. Tenisznyelven szólva vasárnap a meccslabdáért lépünk pályára."
 
Tabella a linkre kattintva érhető el
LEGFRISSEBB HÍREK
2022. 01. 29. 13:23

Támadó középpályással erősített a Dunaszerdahely

Hivatalos bejelentés.
2022. 01. 29. 11:32

Kispest-Gyirmót: a bemutatkozás után nem jégkorongozni fognak

Egy éve sem hittek túl sokan a vendégekben!
2022. 01. 29. 11:06

DVSC-Kisvárda: közbeszól a koronavírus 

A vendégeknél a stáb sem lesz teljes.
2022. 01. 29. 10:47

FTC: Norvégiába igazolhat az amerikai szélső

Az ősszel Szlovákiában futballozott.
2022. 01. 28. 16:51

Budaörs: új játékosok és vezetőcsere

Hivatalos bejelentés.
2022. 01. 28. 10:58

Szolnok: három érkező, két távozó

Alakul a keret.
2022. 01. 28. 21:06

A Tiszafüred Szegedről igazolt, megerősítette a védelmét a Dunaújváros

22. játékosát keresi a Jászberény.
2022. 01. 28. 11:35

Távozót jelentett be az egyik kiesőjelölt

Mégozzá hivatalosan.
2022. 01. 29. 10:03

Paks-ZTE: jó döntések az edzőkről

Új „csékát” választottak a zalaiak.
2022. 01. 29. 09:43

Ennyi pénzért hagyja el az AC Milant a magyar tehetség

Hollandiában folytatja.
2022. 01. 27. 15:11

Az MTK-ból igazolt a Szpari

Hivatalos bejelentés.
2022. 01. 27. 10:38

Haladás: a vezetőedző jellemezte a téli érkezőket

Öten távoztak.
2022. 01. 27. 15:46

Újra nyert a Paks - reakció

Vasárnap jön a következő meccs.
2022. 01. 27. 13:55

Fordított a Videoton a Szeged ellen

Edzőtáborban rendezték meg a mérkőzést.
2022. 01. 29. 06:32

Szombati foci: indul a tavasz az NB I-ben

Pályán Kleinheislerék.
2022. 01. 29. 03:33

Kölcsönadták Szoboszlaiék csapattársát

Az Afrika Kupán is szerepelt.
2022. 01. 29. 00:07

Jön a Derbi, rangadó Fejér megyében

Debrecenben vizitál a Várda, Bognárék nyitják a fordulót.
2022. 01. 28. 21:46

A Honvéd volt edzője ismét a vírus miatt távozott

Visszatért Olaszországba.
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
1DVTK42
2Vasas FC41
3Kecskeméti TE HUFBAU38
4Szombathelyi Haladás37
5Szeged-Csanád Grosics Akadémia35
6WKW ETO FC Győr32
7Dorogi FC30
8BFC Siófok30
9Nyíregyháza Spartacus FC27
10PMFC26
11FC Ajka24
12Szentlőrinc24
13Békéscsaba 1912 Előre21
14Soroksár SC20
15III. Ker. TVE20
16Aqvital FC Csákvár20
17Budaörs20
18Budafoki MTE19
19Szolnoki MÁV FC19
20Tiszakécskei LC15
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!