nb1.hu

Silye Erik Soroksárra igazol

Soroksár - A "testvérkapcsolat" által érkezik a Ferencváros játékosa Soroksárra.

"Mint köztudott, a Ferencvárostól számos fiatal játékost kaptunk kölcsön az elmúlt évben. A „testvérkapcsolat” mindkét fél számára kamatozó.

A zöld-fehérek azon tehetséges fiataljai, akik (még) nem férnek oda az első kerethez, a másodosztályban kapnak így lehetőséget a bizonyításra, nálunk pedig akár húzóemberekké is válhatnak, mint például tette ezt a szezon hajrájában Valencsik Dávid. A bajnokság végeztével visszatértek az Üllői útra a kölcsön kapott fiatalok, ám ez nem jelenti azt, hogy a 2016-17-es idényben nem lesznek keretünkben újabb zöld-fehér fiatalok.

Az első érkezéséről például már be is számolhatunk. A 20 esztendős Silye Erik az elmúlt évben az NB III-ban bajnokságot nyert Fradi II meghatározó játékosa volt. Huszonhat bajnokin a kezdő tagjaként lépett pályára a Lipecsei-csapatban, s két gólt is szerzett. Teljesítményére Thomas Doll is felfigyelt, nem véletlenül kapott bizonyítási lehetőséget a német szakembertől a Magyar Kupa-sorozatban is menetelő együttesben. A Ferencváros most szerződést hosszabbított tehetséges balhátvédjével, majd a következő idényre kölcsönadta klubunknak." – számolt be a Soroksár honlapja.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC