nb1.hu

Siófok 3 szerződés, 1 távozó

Hivatalos bejelentés.

Íme, a Siófok bejelentése
 
"SZERZŐDÉSEK
 
Lapos Máté, Török Dávid és Németh János személyében a 2018/2019-es bajnoki év során kettős játékengedéllyel 3 játékos is felkerült a felnőtt kerethez a siófoki utánpótlásból.
 
Közülük Lapos Máté végig játszotta a zárófordulóban a Cegléd elleni találkozót, és jó teljesítményt nyújtott a jobb oldali védő pozíciójában. Török Dávid csereként kapott játéklehetőséget a Budaörs ellen.
 

A Siófoki Bányász SE fiataljai profi szerződést kaptak klubunktól, így a következő szezonra már teljes értékű BFC Siófok játékosként kezdhetik majd meg a felkészülést!
 
„Örülünk és egyúttal elismerésünket fejezzük ki, hogy a Siófoki Bányász utánpótlásából egyszerre 3 játékossal tudunk profi szerződést kötni. Balogh Bence Benitó, volt az utolsó, akivel szerződést kötöttünk az utánpótlásból, és lassan alapemberré vált a felnőtt csapatban. Az ő példája is mutatja, hogy megfelelő szakmai munka mellett a siófoki utánpótlásból is el lehet jutni az NB II-es felnőtt csapat öltözőjébe. Továbbra is prioritása a klubnak, hogy az itt nevelkedő fiatal játékosok közül a legrátermettebbeknek lehetőséget biztosítsunk a felnőtt csapatnál.” – nyilatkozta honlapunknak Mihalecz István sportigazgató.
 
TÁVOZÓ
 
A nyár folyamán, mint minden klub esetében, a BFC Siófoknál is várható mozgás a játékosállományt illetően.
 
Az már biztossá vált, hogy távozik csapatunktól a rutinos belső védő, Fehér Zsolt, aki 2017-ben érkezett kölcsönbe Békéscsabáról és annak lejárta után is maradt Siófokon.
 

Fehér Zsolt a viharsarki lila-fehér színekben eltöltött évei előtt is fontos játékosa volt csapatunknak: meghatározó tagja volt többek között a 2009/2010-es bajnoki évben NB I-be feljutó keretnek is.
 
Az idei Merkantil Bank NB II-es bajnokság során 27 alkalommal volt kezdő, egyszer csereként lépett pályára. A Credobus Mosonmagyaróvár ellen 3:1-re megnyert idegenbeli mérkőzésen gólt is szerzett.
 
Több mint 7 évet „húzott” le a klubnál, ebből 3 évet az NB I-ben, személyiségével, játékával éveken keresztül meghatározó szerepet töltött be a csapat életében.
 
A hátvéd szerződése lejár, és „ET” a családjával visszaköltözik Békéscsabára.
 
Zsoltnak klubunk sok sikert kíván további pályafutásához, és minden jót a magánéletében is!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC