Siófok: jelentős változások a játékoskeretben - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Siófok: jelentős változások a játékoskeretben

Simon Zoltán - 2022. June 09. Thursday 17:44
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: BFC-Siófok
Hatalmasat ment ám a Siófok az előző bajnokságban, Domján Attila vezetőedzővé történő kinevezése telitalálatnak bizonyult a klubvezetés részéről.
 
A folytatásról a következő bejelentést tette a siófoki klubvezetés:
 
„JÚNIUS 20-TÓL ÚJRA MUNKÁBAN A CSAPAT!
 
Csapatunk Domján Attila vezényletével az 5.helyen zárta a Merkantil Bank NB II 2021/2022-es szezonját.
 
A szakmai stáb és a játékosok jelenleg pihenőjüket töltik, de a háttérben zajlik a munka a következő bajnoki évre.
 
A felkészülés június 20-án kezdődik: 7 edzőmérkőzés van tervben, csapatunk többek között pályára lép majd a MOL Magyar Kupa ezüstérmes Paksi FC ellen is. Júliusban Bükön edzőtáborozunk, a bajnoki főpróbát pedig a Bicskei TC ellen fogjuk tartani a Révész Géza utcai stadionban július 24-én, vasárnap. A részletes mérkőzésprogramról hamarosan tájékoztatást fogunk adni.
 
A nyári átigazolási időszakban a játékoskeretben is lesznek változások. Csapatkapitányunk, Jagodics Bence távozik a BFC Siófoktól, és az FC Ajka színeiben folytatja pályafutását. Sok sikert kívánunk neki mind a magánéletében, mind új klubjánál.
Kölcsönjátékosaink visszatérnek nevelőegyesületeikhez: Eördögh András, Horváth Milán és Boros Roland (Budapest Honvéd), valamint Farkas Gábor (Vasas FC) nem Siófokon kezdi el a felkészülést.
 
Velük ellentétben itt kezd a csapatunkkal a Bicskei TC-ből kölcsönből visszatérő védő Lapos Máté és a kapus, Kovács Dániel.
 
Örömteli hír, hogy hosszabbított klubunkkal több olyan játékosunk, akiknek lejár a szerződésük: Polényi Gábor, Szakály Attila valamint Elek Bence is marad a BFC Siófok kötelékében, és sikerült a megállapodás Deutsch Bence esetében is.
 
Három érkezőről is beszámolhatunk: a korosztályos válogatott és a kötelező fiatalszabály szerint játszatható Nagy-Kolozsvári Dániel klubunknál folytatja pályafutását, aki 17 évesen már alapembernek számított az Eger SE felnőtt csapatában. Siófokra igazol a támadó Girsik Áron a Dorogi FC-ből, aki a Gheorghe Hagi Akadémián nevelkedett, valamint jó benyomást tett a szakmai stábra a szintén támadó Pataki Zoltán, így nyártól ő is a BFC Siófok játékosa lesz: Zoli az utolsó bajnoki hetek során edzett együtt csapatunkkal, és az NB III Keleti csoportjában 15 gólt szerzett a Törökszentmiklós színeiben.   
 
Sok sikert és győzelmet kívánunk új igazolásainknak a sárga-kék szerelésben!
 
Velük és hosszabbító játékosainkkal hamarosan rövidebb interjúk formájában jelentkezünk!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!