Siófok: Waltner keményen üzent az alibizőknek - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Siófok: Waltner keményen üzent az alibizőknek

Nagy Benjámin - 2020. November 09. Monday 16:04
Őszinte volt, mint mindig!
Kép forrása: Facebook/BFC Siófok

 

A DIGI SPORT NB2.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

 

"Waltner Róbert három évnyi edzősködés után távozott Kaposvárról, de nem volt sok ideje pihenésre, november elején ugyanis a távozó Gál András helyére őt nevezte ki vezetőedzőjének a megyei rivális, szintén NB II-es BFC Siófok vezetése. A korábbi válogatott labdarúgó a Reggeli Startban beszélt céljairól és arról, hogy kiktől fog biztosan megválni.
 

„Két edzést tudtam tartani a csapatnak, ami nem sok, viszont a tegnapi meccsen többet kaptam vissza, mint amire számítottam.” – mondta a Reggeli Startban Waltner Róbert, miután csapata, a BFC Siófok 3-0-ra győzött otthon a Kazincbarcika ellen.


Arra kérdésre, hogy mennyit változtatna a kereten, Waltner Róbert azt felelte, hogy „minden attól függ, hogy a játékosok hogy fognak dolgozni. Aki beleáll a munkába és látszik rajta a törekvés, az maradni fog. De akin azt látom, hogy nem teszi oda magát… Nem szeretem a langyos vizet, nem szeretem, aki abban hisz, hogy hét közben eledzeget hetven százalékosan, és utána hétvégén megmutatja, hogy milyen jó játékos, és akkor majd leadja a száz százalékot... Egyszer-egyszer sikerülhet, de hosszú távon biztos nem kifizetődő.”


A Siófok jelenleg 3 pontra van a kiesést jelentő helyektől az NB II-ben, Waltner Róbert elmondta, hogy „a cél a bennmaradás, de jó lenne a középmezőnyhöz minél jobban felzárkózni. Egy pontra voltunk a kieséstől, és ilyenkor nem könnyű játszani. Más az a nyomás, amikor a tabella végén vagy, más amikor az elejéhez tartozol.”

LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!