nb1.hu

Siófok: Waltner keményen üzent az alibizőknek

Őszinte volt, mint mindig!

 

A DIGI SPORT NB2.HU-NAK KÜLDÖTT KÖZLEMÉNYE:

 

"Waltner Róbert három évnyi edzősködés után távozott Kaposvárról, de nem volt sok ideje pihenésre, november elején ugyanis a távozó Gál András helyére őt nevezte ki vezetőedzőjének a megyei rivális, szintén NB II-es BFC Siófok vezetése. A korábbi válogatott labdarúgó a Reggeli Startban beszélt céljairól és arról, hogy kiktől fog biztosan megválni.
 

„Két edzést tudtam tartani a csapatnak, ami nem sok, viszont a tegnapi meccsen többet kaptam vissza, mint amire számítottam.” – mondta a Reggeli Startban Waltner Róbert, miután csapata, a BFC Siófok 3-0-ra győzött otthon a Kazincbarcika ellen.


Arra kérdésre, hogy mennyit változtatna a kereten, Waltner Róbert azt felelte, hogy „minden attól függ, hogy a játékosok hogy fognak dolgozni. Aki beleáll a munkába és látszik rajta a törekvés, az maradni fog. De akin azt látom, hogy nem teszi oda magát… Nem szeretem a langyos vizet, nem szeretem, aki abban hisz, hogy hét közben eledzeget hetven százalékosan, és utána hétvégén megmutatja, hogy milyen jó játékos, és akkor majd leadja a száz százalékot… Egyszer-egyszer sikerülhet, de hosszú távon biztos nem kifizetődő.”


A Siófok jelenleg 3 pontra van a kiesést jelentő helyektől az NB II-ben, Waltner Róbert elmondta, hogy „a cél a bennmaradás, de jó lenne a középmezőnyhöz minél jobban felzárkózni. Egy pontra voltunk a kieséstől, és ilyenkor nem könnyű játszani. Más az a nyomás, amikor a tabella végén vagy, más amikor az elejéhez tartozol.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC