nb1.hu

Sok zalait várnak a soproniak a rangadóra

Sopron - Részletes tájékoztató a meccsre menőknek.

Soproni tájékoztató a vasárnapi, ZTE elleni mérkőzésről:
 
Jegyvásárlás:
 
Klubkártya, futballkártya NEM kötelező a jegyvásárláshoz, DE CSAK ARCKÉPES IGAZOLVÁNNYAL LEHET JEGYET VÁSÁROLNI!
 
500 db jegy áll a vendégszurkolók rendelkezésére, amelyek a helyszínen, és az interneten kerülnek értékesítésre.
 
A meccsjegy.mlsz.hu weboldal Sopron oldalán elővételben megvásárolhatók a jegyek, amely otthoni kinyomtatása révén elkerülhető a stadion jegypénztárában való sorban állás.
 
Jegyár: 1.000,- Ft/db
 
Beléptetés során a rendező jogosult beazonosítani a jegytulajdonost, ezért kérjük, hogy klubkártyáját, futballkártyáját, vagy arcképes igazolványát hozza magával a szurkoló.
 
Stadion vendégjegypénztára 15:30 órakor nyit a mérkőzés napján, kérjük, hogy a jegy nélkül, autóbusszal érkező szurkolók is legkésőbb 16:15-ig érkezzenek meg a pénztárhoz.
 
Szeretnénk jelezni előre, hogy ha a mérkőzés kezdete előtt 15-20 perccel érkezik meg a szurkolók  nagyobb csoportja, nincs online kinyomtatott jegyük, és nem rendelkeznek klubkártyával sem, akkor –  1 főnek a jegykiadása perceket vehet igénybe – lemaradhatnak a mérkőzés kezdetéről, ezért legyenek itt inkább korábban, de az a legjobb, ha már jeggyel érkeznek a stadionhoz.
 
 
Gépkocsi parkolás:
 
Vendég szurkolók a Fűzfa soron kialakított parkolókban tudják járműveiket elhelyezni, amely a stadion közvetlen közelében van, és külön bejáraton keresztül lépnek be a stadionba.
 
A stadion vendégparkolója az Ikva patak partján található, amely Sopron Pláza felől a gépkocsi mosó mellett közelíthető meg.
 
 
Beléptetés:
 
Forgókapus beléptető rendszer üzemel a soproni stadionban, amelyen a beléptetés 16:00 órakor fog kezdődni.
 
Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak majd belépni, a rendszer „ismételt” felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szekt
 
ort, a rendszer a „téves kapu” kiírással tájékoztatja erről a szurkolót és a rendezőket.
 
 
Kérjük szurkolóinkat, hogy a beléptető kapuba ne teljesen szemben, hanem vállukat kissé előrefordítva, oldalazva lépjenek be.  Amennyiben táskával, vagy csomaggal érkezik a mérkőzésre, azt maga elé szorítva lépjen be a forgókapuba, a táska pántja, vagy ruházata ne akadjon be. Amennyiben mégis valamilyen probléma adódna, és a kapu megáll, kérjük szurkolóinkat, hogy ne kezdjék feszegetni, lökdösni azt, hanem figyeljenek a rendezők instrukciójára.
 
 
Szurkolók ellátása:
 
A vendégszektorban büfé és illemhelyek várják a szurkolókat.
 
 
Szurkolói magatartás:
 
Kérjük a szurkolókat, hogy a mérkőzésen kizárólag sportszerűen biztassák a csapatokat, tartózkodjanak a rasszista, gyűlöletre uszító, másokban félelmet keltő, vagy másokat megbotránkoztató, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő megnyilvánulásoktól, illetve a pirotechnikai eszközök használatától, ugyanis ellenkező esetben a két klub komoly büntetést kaphat a Magyar Labdarúgó-szövetségtől.
 
Felhívjuk a figyelmet, hogy az a transzparens vihető be a sportlétesítmény területére, amely nem bír mások iránti gyűlöletre uszító, nem a sportszerű szurkolással, buzdítással összefüggő tartalommal (például politikai tartalom), vagy nem tartalmaz egyébként jogszabály által tiltott önkényuralmi jelképet. A beléptetésnél a rendezők ezeket a feltételeket ellenőrzik, és döntenek a transzparens megfelelősségéről, felhasználhatóságáról. Fontos hangsúlyozni, hogy a megfelelő tartalommal bíró transzparensek a stadionban csak úgy helyezhetőek ki, ha reklámot nem takarnak, és nem akadályozzák a menekülési útvonalakat használhatóságát.
 
Tájékoztatjuk továbbá a szurkolókat, hogy az Sztv. rendelkezése értelmében elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a gyülekezési jogról szóló törvény hatálya alá tartozó rendezvényen vagy a sportrendezvények biztonságáról szóló kormányrendelet hatály alá tartozó sportrendezvényen az arcát oly módon eltakarva (ruhaneművel, illetve egyéb tárggyal) jelenik meg vagy tartózkodik, amely alkalmas arra, hogy meghiúsítsa a személyének a hatóság vagy az eljáró hivatalos személy által történő azonosítását.
 
Kérjük a szurkolókat, hogy fokozottan ügyeljenek a Stadion rendjére, tisztaságára, állagára, segítsék a rendezők munkáját.
 
Reméljük, hogy jelentős számú szurkoló érkezik a vendég szektorba is, akik zavartalan szórakozásban és felejthetetlen sportélményben részesülnek a két klub előkészítő munkája és a csapatok magas szintű játéka révén.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC