nb1.hu

Soós Imre a Szolnok ellen búcsúzik Kisvárdától

Kisvárda - A tréner megköszönte a szurkolóknak, hogy futballhangulatot teremtettek.

Az utolsó fordulójához érkezett a másodosztályú labdarugó bajnokság ahol a Kisvárda a Szolnok csapatát látja vendégül. A hazaiak már több játékossal is egyeztettek a jövőről, valamint napokban több helyen felmerült Soós Imre távozásának lehetősége is melyet vezetőedző megerősített, így családjára való tekintettel fájó szívvel távozik, de az utolsó akadályt még sikerrel kívánja venni.

 

– Ha a tabellára nézünk, azt lehetne mondani, hogy egy kötelezően behúzandó mérkőzés következik, de mint tudjuk ez az idei bajnokságban nem kijelenthető. Milyen csapatnak ismered a Szolnokot?

– A kérdésedben egyértelműen benne van a válasz is, hiszen itt ebben a bajnokságban eddig sem voltak lefutott mérkőzések, és ez már a végéig kitart, most sem lesz másképp – mondta Soós Imre a kisvardfc.hu-nak. – Én személy szerint a Szolnoki csapatot jobbnak tartom, mint a jelenlegi helyezése mutatja, nagyon erős játékosállománnyal rendelkeznek, de a színfalak mögé mi nem láthatunk, Ők biztosan tudják mi a gyengébb szereplésük oka.

 

– Mi nem lehetünk már harmadikok, a Szolnok nem eshet ki, itt mindenki a helyezésekért küzd már. Ki-ki meccsre számíthatunk?

– Inkább nevezném a mérkőzést egy nyílt találkozónak, mint egy ki-ki meccsnek. Számunkra több jelentősége is van a meccsnek, egyrészről szeretnénk megtartani az előkelő negyedik helyezésünket, másrészről van miért törlesztenünk a Szolnokkal szemben.

 

– Több játékos távozása már biztos és a te jövőddel kapcsoltadban is felmerült pár variáció. Hogyan látod a jövődet, mondhatni egy sikeres szezon után váltasz?

– Igen lejár a szerződésem június 30-án. Sokak előtt ismert, hogy a családunkban ebben az évben történt egy számunkra feldolgozhatatlan tragédia, és nekem most ott a helyem a közelben. Sajnos ez a hatalmas távolság most leküzdhetetlen.

 

"Nagyon nagy köszönettel tartozom Dr. Seszták Miklós Miniszter Úrnak, Révész Attila Szakmai Igazgatónak, hogy lehetőséget adtak a munkavégzésre, csodálatos helyen dolgozhattam, ahol nagyszerű embereket ismerhettem meg. Büszke vagyok arra és mindig az is maradok, hogy Kisvárda labdarúgásának, sporttörténetének részese lehettem.

 

Köszönöm a stábnak, Kocsis Jánosnak, Petranics Szergejnek, Nagy Jáccó Istvánnak, és mindenkinek, aki hozzájárult a mindennapokhoz, természetesen köszönöm a játékosoknak is a munkájukat, hiszen nélkülük semmi sem sikerülhetett volna.

 

Köszönöm a Várkerti Vitézeknek, valamennyi szurkolónak, hogy biztatták a csapatot, hogy igazi futballhangulatot teremtettek bárhol voltunk az országban, úgy gondolom az egész csapat nevében mondhatom, hogy mi „Büszkék vagyunk Rátok”.

 

Sajnálom, hogy itt kell hagynom ezt a csodálatos közösséget, nagyon szerettem ide tartozni. nagyon Sok Sikert Kívánok a jövőben a csapatnak, sok nagyszerű élményt a szurkolóknak. Kívánom, hogy minél többet éljenek át együtt. Most azonban még van egy feladatunk, a legfontosabb, hogy azt együtt, közösen sikerrel tudjuk megoldani."

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC