Soroksár: megvan Dragóner Attila utódja - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Soroksár: megvan Dragóner Attila utódja

Juhász Gergely - 2022. May 13. Friday 12:52
Hivatalos bejelentés.
Kép forrása: soroksarsc.hu
Korábban már beszámoltunk róla, hogy Szűcs Mihály, a Ferencváros korábbi védője pótolhatja Dragóner Attilát Soroksáron. Információink igaznak bizonyultak, az alábbi bejelentést tette a klub:
 
,,A Ferencvárosi Torna Club korábbi védője Dragóner Attila munkáját veszi át klubunknál.
 
Szűcs Mihály négyszer nyert bajnokságot, háromszor Magyar Kupát és Szuperkupát a Ferencvárossal, amelyet 1988 és 2001 között – két rövidebb kölcsönjátékot leszámítva – szolgált, s a Bajnokok Ligáját is megjárta. Labdarúgó-pályafutása lezárása óta sportvezetőként tevékenykedik, legutóbb az FTC labdarúgó-akadémia menedzsereként dolgozott, ám most újabb mérföldkő következik karrierjében. Az élvonalbeli ZTE FC sportigazgatói állásajánlatát elfogadó korábbi csapattársa, Dragóner Attila helyét veszi át ügyvezető igazgatóként a Soroksárnál. Régi-új klubjánál szintén senkinek sem kell őt bemutatni, évekkel ezelőtt klubigazgatóként ugyanis már segítette egyesületünket.
 
- Nem kellett sokat gondolkodnom ezen a lehetőségen, hiszen kézenfekvő volt. Jól ismerem a klubot, mivel Dragóner Attilával szinte napi kapcsolatban voltam korábban. Az FTC akadémiáján végzett munkám miatt folyamatos rálátásom volt a Soroksár SC életére – árulta el kinevezésekor Szűcs Mihály. – A Sorinál 90 százalékban ugyanazok az alkalmazottak mint korábban, viszont mióta elmentem, az elmúlt öt évben rengeteget fejlődött a klub, az infrastruktúra. Minden feltétel adott a minőségi jó munkához. Köszönet érte Dragóner Attilának és a helyi önkormányzatnak!
 
Az új ügyvezető reméli az ő korszakában is több tehetség jut el az NB I-ig.
- A Soroksár ugye a Kis Fradi, ahogy sokan hívják. Célunk továbbra is játéklehetőséget biztosítani a tehetségeknek a másodosztályban, hogy fontos tapasztalatokkal felvértezve tovább léphessenek, bemutatkozhassanak akár az NB I-ben is. Eddig szinte minden évben volt ilyen labdarúgónk, legutóbb Pászka Lóránd, akire nagyon büszkék vagyunk.
 
Szűcs Mihálynak sok sikert kívánunk karrierje új állomásához!"
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!