Soroksár-Nyíregyháza: Lipcsei bosszúsága, Gálhidi dicsérete - REAKCIÓK - NB2.hu
NB II-es focihírek
minden mennyiségben
NB1 logó
NB3 logó

Soroksár-Nyíregyháza: Lipcsei bosszúsága, Gálhidi dicsérete - REAKCIÓK

Bíró Ádám - 2020. August 10. Monday 10:05
Szárnyal a Szpari.
Kép forrása: nyiregyhazaspartacus.hu
Három fordulót követően csupán egy csapat rendelkezik hibátlan mutatóval az NB II-ben: a Nyíregyháza a Kaposvár és a Pécs legyőzése után a Soroksárt is bedarálta. A Szpari vasárnap a Soroksárt 1-0-ra győzte le, a mérkőzés egyetlen gólját Hamed Yasin szerezte a 63. percben. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei alakulat futballistája kb. 16 méterről vette be a Sori kapuját. 
 
A hazaiak edzője, Lipcsei Péter az elhibázott ziccerek miatt bosszankodott, míg Gálhidi György a nyíregyházi játékosok mentalitását emelte ki.
 
Lipcsei Péter: "Sokat tettünk a győzelemért, de a hibák ismét megbosszulták magukat. A múltkor is és most is egyből lekontráztak minket. Ott vannak a ziccereink, olyanok, amikor egy méterről sem tudunk gólt szerezni. Tudtam, hogy nagyon masszív védelemmel játszanak a vendégek, fel voltunk készülve rá, ahogyan arra is, hogy a beadások nagyon fontosak lesznek. Azért vagyok egy kicsit bosszús, mert meccsenként hat-nyolc helyzetet alakítunk ki, mégsem találunk be. Nagyon fontos az összpontosítás a labdarúgásban, és ne felejtsük el, hogy a labdarúgást gólra játsszák." (nso.hu)
 
Gálhidi György: "Két nagyon fáradt csapat küzdött az első félidőben, a Soroksár több helyzetet dolgozott ki. De bíztunk abban, hogy a második játékrészben fordul a dolog! Átestünk a holtponton, jól szálltak be a cserék is, és a gólon kívül is voltak ígéretes kontráink, nagy helyzeteink, és talán büntetőt is kaphattunk volna. Igaz, a végén a Sorinak is volt két nagy lehetősége, de megúsztuk. Nagyon hajtott a csapat, szívüket-lelküket kitették a játékosok, óriásit küzdöttek ma is! Az egész csapat dicséretet érdemel!" (nyiregyhazaspartacus.hu)
 
SOROKSÁR SC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–1 (0–0)
Haraszti út, 600 néző. Vezette: Kovács Gergely (Garai Péter, Bornemissza Norbert)
SOROKSÁR: Varga Á. – Bene, Gengeliczki, Valencsik, Pászka – Gyömbér, Huszák – Orosz M. (Erdélyi L., 70.), Magyari (Gárdos, 66.), Szerető (Korozmán, 76.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter
NYÍREGYHÁZA: Fadgyas – Svedjuk, Jánvári, Fodor F., Galambos (Papucsek, a szünetben) – Farkas A., Papp M. – Györgyi (Hamed, 57.), Ötvös (Kártik, 70.), Kalocsai – Hornyák. Vezetőedző: Gálhidi György
Gólszerző: Hamed (0–1) a 63. percben 
 
LEGFRISSEBB HÍREK
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS
LEGFRISSEBB HÍREK
HÍRLEVÉL
Foci hírek első kézből!
TABELLA
FACEBOOK
Kövess minket Facebookon, hogy labdába rúghass, ha fociról van szó!