nb1.hu

Soroksár: pazar debütálás a kényszerből érkező kapustól

Nagyot húzott Dragóner Attila.

 

A SOROKSÁR JELENTÉSE:


"Csapatunk március elején 5 mérkőzésen kellett, illetve kell pályára lépjen. A sérülések, betegségek sosem jönnek jókor, különösen nem egy ilyen sűrű program közepén. Így komoly fejtörést okozott amikor Varga Ádám sérülését követően Szécsi Gergő és Abu Attila is harcképtelenné vált. Kazincbarcikán csapatunk összeállítása ezért új névvel kezdődött, Majos Barnabás védte a kapunkat.


Barnabás, hogyan kerültél képbe a Soroksárnál?
M.B.: Dragóner Attila keresett meg, akit korábban ismertem már. Váratlanul ért a megkeresés, de egyben nagyon boldog voltam! Büszkeséggel töltött el, hogy egy profi klubhoz tartozhatok, és a magyar labdarúgás legismertebb tagjaival dolgozhatok együtt.


Szurkolóink közül lehetnek olyanok, akik nem ismernek. Mit kell tudni rólad?
M.B.: A Vasas Kubala Akadémián nevelkedtem, majd egy rövid időt Kispesten töltöttem. Innen Csákvárra vezetett az utam, ahol rendszerint Magyar Kupa mérkőzéseken jutottam szóhoz. Ezt követően az NB3-as Csepelben védtem egy évet, az elmúlt időszakban viszont csapat nélkül készültem.


Említetted, hogy váratlanul ért a megkeresés. Milyen volt a felkészülés a mérkőzésre?
M.B.: Nem volt sok időm gondolkodni, hisz az első hívást követően 48 órán belül már pályára léptünk. Természetesen volt bennem drukk, de a kezdő sípszót követően ez inkább határozottsággá alakult. Bíztam a társakban, akik mindenben segítették a munkámat, és úgy érzem jól sikerült a bemutatkozásom. Nem kaptunk gólt és győztünk, nem is kívánhattam volna szebb első mérkőzést!


Mennyire ismered a mezőnyt, mit vársz a következő, Budaörs elleni mérkőzéstől?
M.B.: Ismerem a hétvégéi ellenfelünk játékstílusát és néhány játékost is. Küzdelmes, szoros mérkőzést várok, de egyben nagyon bízom a 3 pont megszerzésében is. Csákvári időszakom óta eltelt időszakban az NB2 színvonala egyértelműen emelkedett. Csapatunk stílusa tetszik, kombinatív jó focit játszunk, melyre reményeim szerint vasárnap is eredményes lesz.


Barnabás, sok sikert kívánunk pályafutásod ezen állomásához, érezd jól magad Soroksáron!"

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC